Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
don plenković

'Ispričavam se i Crkvi koja se, mojom krivnjom, našla na optuženičkoj klupi'

Slavko Goldstein
Davor Puklavec/PIXSELL
18.09.2017.
u 17:47

Njegova objava izazvala je negativne reakcije u javnosti

Don Mili Plenković odlučio se ispričati zbog objave na Facebooku koja je izazvala veliku buru u javnosti.

On je u statusu, koji je obrisao, kao i svoj profil, objavio kako ga je 'obradovala vijest da je umro dr. Slavko Goldstein'. Napisao je i kako mu je 'drago da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta'.

Optužio ga je i da je svjesno i namjerno širio laži kojima je sramotio Hrvatsku. 

Moja objava na Facebooku izazvala je niz negativnih reakcija javnosti. Svjestan sam da sam pogriješio, jer sam svoje neslaganje s javnim djelovanjem dr. Slavka Goldsteina izrazio i na posve krivi način i u krivom trenutku, izražavam žaljenje i iskreno se ispričavam:

- najprije svojim župljanima koji su se našli u neprilici i čije je povjerenje u mene, kao župnika, ovim dovedeno u pitanje.

- ispričavam se svima koje sam svojom objavom povrijedio ili uznemirio

Slavko Goldstein
1/38

- ispričavam se svom Biskupu kao i Crkvi u Hrvata koja se je, mojom krivnjom, našla - neopravdano - na optuženičkoj klupi, jer je ovo isključivo moja osobna pogreška.

Komentara 154

DU
Deleted user
18:02 18.09.2017.

kaj nema u HR niti jedan novinar istraživač koji će napisati dali je pokojnik godinama izmišljao ili ga je svećenik lažno optužio .

Avatar alien79
alien79
18:00 18.09.2017.

Kome se ispričavaš radi istine? Jedan krivotvoritelj povijesti i mrzitelj Hrvatske manje, i tome se treba veseliti

BA
bakulušić
18:03 18.09.2017.

Velečasni, ljudski je pogriješiti no, niste slagali, rekli ste istinu. U nezgodno vrijeme. Da ste sve rekli u neko drugo vrijeme, opet bi Vas nemilosrdno napali. To im je u krvi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije