Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASTI RAZMATRAJU
Povratak na članak

Ispred Notre Dame mogla bi biti podignuta privremena katedrala

Ministar kulture potvrdio je da se mogućnost izgradnje privremene katedrale razmatra, ali još nisu donijeli konačnu odluku

Komentari 3

DU
Deleted user
20:16 18.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, kaj će im ta provizorna drvena katedrala?! Pa svi francuski praktični katolici komotno stanu u jednu seosku crkvu. Naime, sva ostala francuska čeljad je "po difoltu" moderna, progresivna, liberalna, tolerantna, empatična i inkluzivna. A takvima crkve ne trebaju. Tko ne vjeruje meni, neka pita naše domaće tzv. civilne udrugare koji se svi manje-više furaju na spomenuti "difolt".

VL
ZB
Zoki-Bijela
18:22 18.04.2019.

Kak bi Malnar reka.. LOVICA CUDA stvara

VL
GA
Garcia
19:48 18.04.2019.

˝Ispred Notre Dame mogla bi biti podignuta privremena katedrala˝...ali sa nekoliko minareta, tek bi onda tzv. progresivne snage i njihovi afroazijski štićenici bili zadovoljni😂😂😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.