Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dio grupe pod vodstvom
Povratak na članak

Ispraćen drugi hrvatski kontingent u eFP u Poljsku

Damir Krstičević je rekao kako Hrvatska vojska mora biti prožeta simbolima i vrijednostima Domovinskog rata.

Komentari 4

NA
navi
16:18 03.04.2018.

samo bez cuge

VL
Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
17:36 03.04.2018.

opet mi ma istocni front idemo!?

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:53 03.04.2018.

Bravo ekipa..Sretno.

VL
BO
bozzika
23:34 03.04.2018.

Od ovih svih tu koji su se našli da se slikaju,kapu do poda generalu Jurkoviću,Tretinjak mi je bio prvi zapovjednik bojne,ali se kasnije pokazalo da je i on iako sam ispočetka imao visoko mišljenje o njemu,se ispostavilo da je čovjek koji gleda samo na sebe i svoj interes,da nepričam o onome kraj njega,koji nas je ispraćao poslije mjeseci priprema i treninga na natjecanje sa riječima da nas niste razočarali a on prvi nemože garant ni provjere proći.Generala Jurkovića cijenim baš zato što je prvenstveno čovjek,svaki puta kada bi došao bilo gdje uvijek bi se rukovao sa svima koji su tamo,dok bi drugi došli i pozdravili samo zapovjednike i to one visoke,otišli jesti pošteno ,obrisali usta i otišli.Po malim stvarima se prepoznaju veliki ljudi.A radi ovih drugih,puno sposobnih ljudi je otišlo iz vojske a i države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.