Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrlo važna operacija
Povratak na članak

Ispraćen 1. HRVCON u NATO operaciju potpore miru Sea Guardian

Ovo je prvi put da brod Hrvatske ratne mornarice RTOP-41 "Vukovar" i posada sudjeluju u NATO vođenoj operaciji Sea Guardian

Komentari 5

Avatar neidemdalje
neidemdalje
15:02 03.09.2018.

koja glupost ...ovaj nato je vreća bez dna i doći će nam glave ... a naši političari peru novce dok ovce bleje ...

VL
DU
Deleted user
19:04 03.09.2018.

krsticevic je glavni citac tragova za plave bluze...hv se pretvorila u americku postrojbu koja brani interese amera ...zato je krsticevic u kuci slavnih mos mislit koliko je slavan ....slavan je dokle god zastupa americke interese...

VL
GO
goran2hr
20:24 03.09.2018.

U članku nedostaju informacije, radi li se o misiji pomaganja ilegalnim imigrantima da uđu u Europu ili potpori đihadistima u Idlibu, radi skorašnje ofanzive legalne sirijiske vlade? Također, koliko košta ovo misionarenje?

VL
DU
Deleted user
21:32 03.09.2018.

I dodatno, molim objasniti što one kolonijalne engleske okupatorske beštije (vojska) " njenog ""royal""veličanstva" rade u Kninu? Kakva je to "razmjena iskustava" engleskih vojnika na hrvatskom tlu? Podsjećaju na srpsku JNA , tako su i nas učili u onoj vojscii da "treba da razmenjujemo iskustva" pa smo ih razmijenili 1991! Krstičeviću gdje nađeš te okupatorske štakore od vojske dovući u Hrvatsku.....ima i pristojnih vojski za "razmjenu iskustava". Kani se engleza, opasni su i zli.

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
15:34 03.09.2018.

ima smisla samo ako budu potapali one lapane na gumenjacima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.