Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretučen prije tri tjedna
Povratak na članak

Ispovijest žrtve huligana: Osjetio sam kako mi kosti pucaju, da mi se pomiče lice

Tri je dana morao čekati da mu splasnu otekline kako bi ga operirali, a zatim je još 11 dana proveo u bolnici. Nije mogao piti ni na slamku, nego su ga hranili žlicom, ali s obzirom na to da uopće nije imao osjet, hrana mu je ispadala iz usta

Komentari 37

SO
sokol99
09:25 13.06.2019.

Ljudi moji za ovakve brutalne zločince nema milosti. Osudit ih za pokušaj ubojstva OBAVEZNO.

VL
DU
Deleted user
09:45 13.06.2019.

Zna se koja ekipa je bila. Svima natovarit sve moguće optužbe uključujući i onu za pokušaj ubojstva, zaprijetit im sa 10 godina zatvora,pa da vidimo dal će propjevat koji su mu skakali po glavi. One koji jesu zatvorit na dugoo vremena za uzor ostalima kojima takvo nešto padne na pamet sljedeći puta.

VL
HU
hudarupa3
09:41 13.06.2019.

Opasno je ručavati na tuđi račun kod rođaka, onda još bahato šetat po ulici i smetati mladim huliganima u vršenju uobičajenih aktivnosti i dužnosti.

VL
ZA
zaric
09:27 13.06.2019.

Spomenuto onako usput. Da si Srbin onda bi Sabor, Vlada, Predsjednica i sve udruge tjednima brujali o tome. Čudno kako o događaju u Supetru Vijeće sigurnosti UN još nije održalo izvanrednu sjednicu.

VL
DA
dado56
09:21 13.06.2019.

Netko mora provesti integraciju dalmacije u normalu, teror na sve strane droga tuce reketarenje fantomke ... decko oporavi se sto prije

VL
VP
VP1955
10:09 13.06.2019.

Ovakova zlodjela se trebaju oštro kanziti, nema tu veze vjera,nacionalnost,...sve jednako boii.Kojim pravom netko nekoga ovako isprebija?Čovjek ni nepomišlja hodajći ulicom da će ga neki idiot zaskočiti i mlatiti do besvjesti!!! Užas i strava, po tome mi više nitko nismo sigurni na ulici!!A ta huliganska divljačka "navijanja" što je to? to je ludilo i idiotizam, kakovi su to fanovi???to je smeće od ljudi.Za početak kazne, takove idiote trebalo bi dobro izlemat da osjete bar dio boli koju nevina i nedužna žrtva proživi, a onda primjereno kaznit.Kakakav glupi zakon!?privedu ga pa onda uz opomenicu puste,Za nevjerovat!?ona sranja pustih priča ministra Božinovića,Božidarevića...UŽAS!!!pa to samo kod nas ima, slučaj daruvarac, 88 uboda nožem...sve sveta vodica od kazni!!!pa dokle???

VL
DU
Deleted user
09:23 13.06.2019.

Dobro ste se sjetili čovjeka, ja sam mislio da ćete još mjeseca dana pisati o Srbima s lakšim ogrebotinama... Drugi put kad te pretuku reci da si Srbin pa ćeš i u Otvorenom završit i ispričavat će ti se svi, od gradonačelnika pa do ministra policije... Inače će reći da si dobio batine zato što si Mamićevac i da su to nestašni mladići revoltirani zbog stanja u HNS-u...

VL
Avatar bluffer
bluffer
09:56 13.06.2019.

nisam nigdje procitao "umotvorine" od "vrlih novinara" o preventivi,mozda "gospodi" ne odgovara uredena drzava u kojoj bi se postivao i provodio zakon?

VL
CH
chupakabra
09:56 13.06.2019.

Torcida, BBB, nemojte kriviti druge (sjever, jug, partizane, ustaše, srbe) za vašu društvenu nesposobnost da budete korisni, nego je odgovornost samo na vama da ne postanete protuhe kakve ste postali i da se ne samokažnjavate drogom i željom da kukavički radite zločine kako bi dospjeli u zatvor jer ćete uništiti svoj život a i život nekih drugih koji nisu ništa loše vama ili ikome napravili.

VL
SM
san.martino
09:21 13.06.2019.

Budala je uvik bilo i bit ce!Pametan covik zna da nije bitno ko je koje vjere i nacije,bitno je samo da je covik. Svakodnevno cujemo da je brat nasrnuo na brata zbog dva kvadrata zemlje,poznajem ih puno kojima su drazi cetnici od brace,rodjaka,susjeda. Znaci,ne dozvolite da vam politicari svih razina namecu svoja misljenja zbog vlastitog probitka! Pokusajte,iako to nije lako budalama,misliti svojom glavom.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
10:39 13.06.2019.

Zabrinjava me jedna stvar, i prije se znalo potuci i dobiti dobrih batina, ali se znalo gdje treba stati. Danas se vise ne zna gdje treba stati, ide se do kraja, udara se, lomi se do besvjesti ili trajne ozljede, pa cak i ubojstva. Sjetite se nedavnog premlacivanja zastitara u Slavoniji. Ono je bio cisti pokusaj ubojstva, a mozda i ovo?

VL
Avatar bluffer
bluffer
10:01 13.06.2019.

vec dulje vrijeme je vidljivo da se konci vuku iz sjene,kome je u interesu crtanje svastike na poljudu,neredi u italiji,francuskoj ili zagrebu,engleska je promptno i pragmaticno rijesila probleme jer rade i djeluju u interesu engleske za razliku od hrvatske u kojoj se djeluje protiv drzave i njezinih interesa,na zalost

VL
MM
Marko_M
10:11 13.06.2019.

Kakva je to drzava u EU...

VL
BO
Bojans
10:20 13.06.2019.

Koja gamad. Kad bi ga našao otpilio bi mu nogu.

VL
MA
marko91
10:59 13.06.2019.

Gdje sada sve udruge pa i one koje se bore za životinje, gospodo ovdje se radi i omladini građanima ljudima dižete ustanak protiv odvjetnika korupcije i slabih kazni protiv nasilja, kazne moraju biti doživotne ko će prvi povesti ovu akciju taj je za pravednost i bolju hrvatsku

VL
TH
thu
11:22 13.06.2019.

Napraviti zid sa Dalmacijom kao Trump sa Mexicom...

VL
Avatar Čaruga
Čaruga
10:22 13.06.2019.

Pa to je tek počelo, sve sto valja polako napušta Hrvatsku. Ostaju samo, ljenčuge, maloumni, razbojnici, huligani, lopovi, nesposobnjakovići, mafijaši, prostitutke, tu i tamo neki “uspješni biznis” koji je povezan sa svima već navedenima, penzioneri i djeca. Tako da dok jos ovo malo pametnih ne izumre jer im se ne seli jer su pre stari za neku karijeru, Hrvatska ce za nekih 30 godina biti zgarište.

VL
DU
Deleted user
12:12 13.06.2019.

Ono što nikako ne mogu razumjeti je - zašto su napadači pušteni? Imamo zakon koji to dopušta? Nije problem. Nakon ovog događaja ili bilo kojeg sličnog saziva se izvanredna sjednica Sabora i donosi "ratni zakon" koji stupa na snagu odmah.. Mislim da bi svi zastupnici digli ruke. Zakon o huliganima, tako bih ga nazvala. I smjestila ih sve iza rešetaka, poput onog što je svojevremeno u UK učinila Margaret Thatcher. Bili bi mirni i stadioni i građani.

VL
AN
Antidominium
15:16 13.06.2019.

Eto, koliko Hrvat voli Hrvata.

VL
Avatar babas
babas
09:31 13.06.2019.

Čim dalje od huligana,ako se ne misliš mlatiti s njima. Srećom da je Hrvat dobio batine ni kriv,ni dužan, da je bio neki Srbin već bi bio udarna vijest na svim medijima u Hrvatskoj i regionu,a ispričavali bi se i Kolinda i Plenki.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.