Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNA PRIČA

Ispovijest Zagrepčanina: 'Triput sam imao Covid, virus je u meni mutirao zbog lijeka koji mi znači život'

26.12.2021.
u 21:49

Ispovijest Igora Kolara (45) koji boluje od non-Hodgkinova limfoma i kojeg su zbog narušenog imuniteta tri puta na Rebru liječili od koronavirusa iako je cijepljen.

Komentara 29

Avatar Virus_1984
Virus_1984
22:01 26.12.2021.

Tri puta mu je dijagnosticiran COVID budući da ga radi bolesti često testiraju, a cjepivo mu nije pomoglo jer je beskorisno za sprječavanje zaraze. Liječnici, znanstvenici i epidemiolozi mi ne moraju zahvaljivati na ovom besplatnom objašnjenju.

Avatar tkoSamJa
tkoSamJa
00:24 27.12.2021.

zdrava necijepljena djeca sa velikim rizikom limitiraju profite farmaceutskih kompanija koje su odavno "iscrpile" tržište bolesnika! što poduzimate više?!

V0
Vlaskoulicanec3.0
11:17 27.12.2021.

Vidim da se marljivo brišu komentari i da se dijele plusevi onima "pro" cijepljenje a minusi onima "kontra". Očito da je "cijepljenje pod svaku cijenu" frakcija vrlo uznemirena jer svakim novim danom sve je više jasno da je cijepivo pogodnoo samo za boostanje profita Pfizera i Moderne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?