Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje u školi

Ispovijest majke pretučenog dječaka: 'Boji se i misli da je osramotio školu'

Foto: HRT/Screenshot
07.10.2022.
u 21:38

Naše dijete je uvučeno u WC gdje ga je pričekala skupina starije djece koja ga je uvukla u WC i šakama tukla po rebrima i po trbuhu, rekla je za HRT.

Majka 11-godišnjeg dječaka kojeg je prije dva tjedna u Biogradu u školi pretukla skupina od 10-15 dječaka, progovorila je o stravičnim psihičkim posljedicama koje je to ostavilo na njenom djetetu.

Kaže da on pije antidepresive i da mu je teško jer "misli da se na njega gleda kao da je osramotio školu" jer je progovorio o nasilju koje je proživio.

"Naše dijete je uvučeno u WC gdje ga je pričekala skupina starije djece koja ga je uvukla u WC i šakama tukla po rebrima i po trbuhu. Kad je on pao na pod i sklupčao se na pod, oni su nastavili", rekla je majka pretučenog dječaka za HTV. Kaže da dječak ne ide u školu jer se boji.

Majka je također rekla da 11-godišnjak ne spava i puno manje priča, ali "konstantno traži podršku" i da netko bude pored njega.

Podsjetimo, prije dva tjedna skupina od 10-15 dječaka napala je 11-godišnjaka tako što su ga uvukli u WC i počeli brutalno tuči. Rastavila ih je učiteljica koja se zatekla na hodniku. 

VIDEO: Zagrebačka policija objavila detalje pucnjave u Sesvetama: Još se traga za napadačem



 

Komentara 3

Avatar Odojak
Odojak
08:25 08.10.2022.

Krkani se udružili u zataškavanju kao i uvijek

BE
Beyonder
09:18 08.10.2022.

I oda će se čudit dok će klinac porokat par njih

Avatar Tombstone
Tombstone
23:18 07.10.2022.

Laze. Zeli iskamciti kakvu odstetu. Uciteljica koja ih je nasla I rastavila javno je rekla da nikakvog prebijanja nije bilo, sto je logicno. Koga prenijeli 10 vecih I jacih ne izlazi iz bolnice tjedan dana pa da je boksac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije