Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresna priča
Povratak na članak

Ispovijest Libijke: Monstrum Gadafi mi je uništio život

Očevi su kolege nestajali preko noći. On je odbio mjesto ministra i pakao je počeo...

Komentari 69

Avatar jebb
jebb
15:45 06.03.2011.

Mesic i Gaddafi mogu skupa u business. Prijatelji su, imaju slicne politicke stavove, Gaddafi ima sator a Mesic zna popravljati kisobrane i kalajisati. A i vrijeme bi bilo da u zivotu zarade nesto na posten nacin.

VL
MA
marlo
15:31 06.03.2011.

Naravno Mesić, Tito, Gadafi, nema razlike... Prestrašno šta se dešavalo. I u Libiji i kod nas... Ali sva sreća valjda ima pravde pa će i Gadafi uskoro biti prošlost a nadam se i kod nas će valjda komunisti pred sud (barem neki)...

VL
DU
Deleted user
15:51 06.03.2011.

Potom sam počela raditi za UN, S njima sam 1994. prešla iz Sarajeva u Zagreb, ----------------------------------------------------------------------------------------------- a kako si ti dobila radnu i boravisnu dozvolu, valjda ako i za UN radis treba ti doticna zemlja izdat nekakvu posranu vizu... a a jel i ti peres guzicu kad seres

VL
OB
-obrisani-
15:53 06.03.2011.

Gadafi je najveći živući monstrum i diktator današnjice, samoljubivi krvnik ======== ali to je veeeliki prijatelj najvećeg hodajućeg \"aaaaaaanifašiste\" a bio je i prijatelj mega monstrumu i krvoloku pedofilu Titu kod kojeg se školovao.

VL
JA
jankoprekobrda
17:34 06.03.2011.

Gadafi je Majmunski terorista, diktator i budala, kao i svak onaj koji ga stiti ili zagovara pa bio to i ex predsjednik Smijesic

VL
OB
-obrisani-
16:55 06.03.2011.

Vrlo dirljivo i suosjećam sa njom ali ... to je njena priča u koju želim vjerovati. kako je Gadafi došao na vlast i kako je uspio tolike godine opstati? To je vrlo bitno pitanje. Ono što znam je da ako većina naroda nije zadovoljna onda svaki šarlatan može upasti kao vodja! Dakle nešto se dogodilo da je omogućilo Gadafiju da napravi sve što je , a ono što se dogodilo ima veze s njegovim prethodnikom koji je u nečemu napravio grešku u koracima! Znači ipak sve nije bilo tako idilično prje Gadafija iako vjerujem da je njoj bilo!

VL
DU
Deleted user
19:14 06.03.2011.

Baš kao što su jedno ljeto, 1977. ili 78. godine, kad smo se vraćali s godišnjeg odmora iz Dubrovnika ---------------------------------------------------- onda ti TITO nije bio TIRANIN, mrs stoko jedna lojava

VL
OB
-obrisani-
18:09 06.03.2011.

Dobro, i koja je tvoja poanta ? Gaddafi god guy ? I on je \"antifašista\" koliko i Mesić. Ima neki trg \"žrtava američkog fašizma\". Zato ga Mesić i voli izgleda.

VL
OB
-obrisani-
10:13 07.03.2011.

Zasto je bas izabrala tu Titovu mrsku zemlju Jugoslaviju pored svih tih demokratskih zemalja diljem svjeta? Hahahahah!!!!!!!!!!! Totalno glup clanak.

VL
IM
Ivica_M
17:32 06.03.2011.

Ma nije Gadafi monstrum. On je Mesićev veliki prijatelj.

VL
OB
-obrisani-
15:18 06.03.2011.

A da nisu nestajali oni koji su željeli zlo. No dobro neću dalje učite sami.

VL
OB
-obrisani-
15:55 06.03.2011.

tko je rekao -ne vjerujem da je moj prijatelj naredio krvoproliće?

VL
OB
-obrisani-
16:20 06.03.2011.

Iz prve ruke saznajemo da je Gadafi monstrum i pitam se kakav je covjek kojemu su prijatelji Fidel Castro,Gadafi,Manolic,Boljkovac,tito...?

VL
KR
krka
16:31 06.03.2011.

Opće je poznato da su redom svi \'\'nesvrstani\'\' iste krvne grupe; joža broz, gadafi,mubarak kastro... dakle pljačkaši i diktatori. Za dikobraza nemojte bajati, birali smo mrcinu dva puta za presidenta. Moramo se pitati sami sebe, kakav smo mi to narod!!!

VL
OB
-obrisani-
17:12 06.03.2011.

Čini mi se da u članku nije spomenut nikakav Mostar. Manje bulazni. Jesi i ti jedan od obožavatelja \"velikih vođa\" ?

VL
NE
nemrembelivit
16:57 06.03.2011.

Intelektualno inferioran Gadafi završio jugoslavenske vojne škole, dok je njen otac završio škole u Kairu i Londonu. Valjda u vrijeme dok je kralj Idriz slao vojsku da se školuje kod Tita,na \"Vazduhoplovnu vojnu akademiju u Mostaru\". Koja hrpa gluposti , , najgore da je potrošila pet minuta da provjeri informacije pola teksta bi otpalo . Gadafi je završio Libijsku vojnu akademiju, pa onda i Royal Military Academy Sandhurst u Engleskoj .VVA u Mostaru nikad nije bilo .Pa ni Gadafija na školovanju.A onda je teško mogao tamo upoznati drugu suprugu .Pa o čemu bi onda več dva tjedna razglabali naši novinari . Bengazi+ Sandhurst prema Kairo+ London. Možda su stavarno inferiorne ako se školuješ za pravnika.

VL
BE
benghazi
17:31 06.03.2011.

Osoba pod nadimkom nemrembilivit je ubi bože glupa... Opće poznato je da je Gadafi završio Jugoslavenske vojne škole....Valjda nije završio prije toga alžirsku vojnu školi nego je sigurno završio Libijsku vojnu školu....Ta osoba pod nadimkom nemrembilivit je očito boravila u Londonu i proučavala vojno školovanje Gadafija u Engleskoj... Safiju Farkaš nitko nikada nije vidio u Mostaru i bilo je na Televiziji da je nema zapisane ni u maticama rođenih ni nikako se nije moglo doći do njene obitelji...Ona je najvjerojatnije prava Libijka.. .Osoba pod nadimkom nemrembilivit je očito osoba koja proučava nešto a da nezna što proučava...Jednostavno rečeno ona je dala glupi da ne može gluplji komentar na članak u Večernjem listu...Preporuka moja joj je da ove noći čita stripove Alan Forda... Tu može pronaći svoj intelektualni nivo, a ne da se bavi historiografijom Gadafija na svoj način

VL
Avatar Volos
Volos
17:31 06.03.2011.

Lijepa prica i vjerujem da je istinita jer sam bio u Libiji poslom nekokliko puta. Svijet ce dakako biti puno ljepsi bez Gadafia,Mubaraka i inih diktatora, valjda ce uskoro i Ahmadinejad, Chavez, ... i onaj iz Sjeverne Koreje doci na red. Ima ih jos, ali pomalo nestaju.

VL
GO
goldameir
17:13 06.03.2011.

Gadafi je ok Bori se za integritet svoje drzave a ovi pod plastom neke demokracije oce da podele samo naftna polja jer ako njega nema ,nama ce cena BENZINA u nebesa da ode Bolje Diktatura nego kaos

VL
OB
-obrisani-
08:44 07.03.2011.

nek im ide sad pomoc, ili vice na \"daljinu\" dolje gadafi hehehehehee

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.