Naslovnica Vijesti Svijet

Ispovijest elitne prostitutke: Jedan je ministar dobio nadimak Palčić

Ispričala je i kako je jedan od ministara imao niz fetiša koji su joj do tada bili potpuna nepoznanica
18. travnja 2019. u 11:50 17 komentara 18972 prikaza
Prostitutka
Foto: Boris Roessler/DPA/PIXSELL

Elitna prostitutka iz Srbije otkrila je detalje perverzija koje je doživjela s političarima s kojima se susretala u svom poslu.

prostitutka Naplaćivala seks Uhićena prostitutka za koju se sumnja da je HIV-om zarazila nekoliko ljudi

Kako prenosi Kurir, prostitutka I. O. ispričala je kako je dva puta imala tremu u životu. Prvi put kada je prodala svoje tijelo i drugi put kad su je poslali kod jednog visokog državnog dužnosnika.

– Mislila sam da će seks trajati kratko i da je previše star da bih se uopće trebala truditi, no dogodilo se upravo suprotno. Taj čovjek toliko je dobar u krevetu i malo je reći da me iznenadio. Imao je energiju mladića i jedan od najvećih spolnih organa koje sam ikada vidjela – rekla je I.O.

Ispričala je i kako je jedan od ministara imao niz fetiša koji su joj do tada bili potpuna nepoznanica. Za drugog ministra, koji je još uvijek aktivan na političkoj sceni, kaže kako je obziran prema djevojkama te da joj je svaki put darovao skupe cipele kad bi se vidjeli, a njenim je kolegicama pritom nosio parfeme.

šokiran tv Nije to očekivao Rus se šokirao kada je na televiziji otkrio kako mu supruga zarađuje novac

Jedan od čestih klijenata, također aktualni ministar, dobio je nadimak Palčić. Razlog je mali spolni organ. Kaže i kako je imala najkraći spolni odnos u životu.

– Prvi put kad smo se našli u jednom prestižnom apartmanu na Novom Beogradu pogasio je sva svjetla, a seks nisam ni osjetila. Prvo je legao na mene, a poslije je ustao i otišao se istuširati. Bukvalno sam postavila rekord u najkraćem seksu ikada – rekla je elitna prostitutka I. O.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar Grunf
  Grunf:

  opet "vesti iz regiona"

 • Avatar Dumen
  Dumen:

  I što je nepoznato ili interesantno ispričala ?

 • Avatar HajdukLika
  HajdukLika:

  Glupost. Izmišljena priča, tipično za tabloide. A, i za VL.