Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački poduzetnik
Povratak na članak

Ispovijed Andreasa Wila Gerdesa: 'Dolazim u Zagreb po svoje dijete'

Njemački poduzetnik već deset mjeseci nije vidio dvogodišnju kćer koju je bivša partnerica Anika de Vilera, unatoč sudskoj zabrani, odvela s Malte.

Komentari 4

AR
Armagedon
12:28 28.09.2017.

što li je u njoj vidio..... što si nije ženu normalnu našao, nego sada dijete traži naokolo, .....ovo je kao sapunica......

VL
DO
dopizdilomi
09:25 28.09.2017.

Sad će Sevka organizirati prosvjed umjesto da je policija pod hitno uhiti strpa u buksu i što prije dijete preda ocu.

VL
SV
svojaja
10:48 28.09.2017.

Sta je vidio u toj nakazi kada je odlucio da ima dijete s njom? Glava kao u konjusine, dusa kao u zmijurine. Tako gadni ljudi bi morali biti duplo bolji da rekompenziraju estetski izgled, a ona unutra jos gora nego izvana.

VL
NO
nogogaz
13:48 28.09.2017.

Upoznat će hrvatski balkan i kako hrvati postujemo međunarodno i dugo pravo. Majka sigurno je izašla iz postupka koji je presudio da djete ide ocu...tako da je jasno da je u pravu majka!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.