Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRADOVALO JU OTKRIĆE

Ispod kuće pronašla misterioznu sobu: 'Mnogi bi dali bogatstvo za nešto od toga'

Screenshot
22.12.2020.
u 12:10

Na snimci koju je objavila na TikTiku, a pregledana je više od dva milijuna puta otkrila je kako je riječ o prvim izdanjima nekih knjiga pa bi one mogle vrijetiti i nekoliko tisuća dolara

Žena po imenu Lynn Whitfield ostala je u šoku kada je otkrila misterioznu sobu ispod svoje kuće.

Naime, sobu je pronašla u podrumu svoje kuće, a u njoj su se nalazile stare knjige. Riječ je o starim izdanjima brojnih knjiga pa je obitelj unajmila procjenitelja kako bi otkrili vrijede li one nešto.

Na snimci koju je objavila na TikToku, a pregledana je više od dva milijuna puta otkrila je kako je riječ o prvim izdanjima nekih knjiga pa bi one mogle vrijediti i nekoliko tisuća dolara.

@lynnwhitfield7

Here is PART 2! Opening the trunks in part 3 and hiring appraisers. Found multiple first editions and this is just the beginning....##likeforpart3

♬ original sound - Lynn Whitfield

Nakon što je objavila video na društvenoj mreži, mnogi su joj pozavidjeli na kolekciji koju je pronašla.

– Ovo je zlatni rudnik. Postoje kolekcionari koji bi dali bogatstvo za neku od tih knjiga – jedan je od komentara s kojim su se mnogi složili.

@lynnwhitfield7

hidden room under the house I’ve never seen......... opening the chests next. Like for part 2 ##likeforpart2 ##SometimesIRun

♬ original sound - Lynn Whitfield
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije