Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno
Povratak na članak

Ispalio 10 hitaca prema vlasniku kuće i otišao sa 50.000 maraka

Na suđenju za ubojstvo iz koristoljublja na Županijskom sudu u Osijeku Vasić nije bio jer već služi 9,5 godina zatvora u Sremskoj Mitrovici za jedno drugo teško kazneno djelo

Komentari 2

MM
Mladen Miletić
10:30 30.05.2011.

naoružanih muškaraca u vojnim odorama koji su kobnog 5. listopada 1997. oko 21 sat upali u dom nesretnog D. K. Tko su bili Vasićevi \"kompanjoni\", ni dan danas sud to nije nimalo interesiralo neče da kaže i bog te veseli .. Nije išao ni sa trikom dobit češ manje daj priznaj tko su i ostale ubojice pljačkaše da ne stoji ljaga na svim škorpionima \" potom da su plajačakaši i ubojice... Ali ti si krao a kome si sve dao prizna veselo; sve sam dao Sanaderu evo odmah i bez problema se zna koga da se zatvara familiju malteretira .. Ali u škorpione se nesmije da dira .. Primjer pravosuđa RH. \" Zna se\" da se nezna ! ZUna se da se nesmije !

VL
MO
mozel
15:15 30.05.2011.

Moj sud je zub za zub oko za oko.Da se to tice pravih ludi nebi on hodo niti bi sluzio zatvorsku kaznu,jer nije dostojan da zivi i treba umrijeti kao sto je umrla i njegova zrtva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.