Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIRIJA
Povratak na članak

Islamska država objavila novi video s pogubljenjima: 'Ovo je poruka Davidu Cameronu'

Džihadist s britanskim naglaskom optužuje petoricu koja kleče da su špijuni Velike Britanije

Komentari 4

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
21:39 03.01.2016.

Kontroverzna britanska odluka da se uključi u rat u Siriji ocenjena je kao uzaludna nakon što se saznalo da su vazduhoplovne snage Njenog veličanstva izvele samo jedan jedini napad u poslednjih mesec dana.. Zapad se uspešno "bori " protiv ISIL-a.-a. Toliko su uspešni da su na Kosovu bacili više bombe nego na svoje prijatelje.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
22:00 03.01.2016.

Otkako su britanski poslanici 1. decembra glasali za učešće Londona u vojnim akcijama iznad Sirije, avioni "Tornado" i "Tajfun" izveli su samo tri jurišne misije, i sve tri u prvih pet dana operacije, navodi se u tekstu. Od 6. decembra,ra, pre 28 dana, kako ističe londonski list, nije izveden nijedan napad sa posadom na mete u Siriji, a jedini udar posle toga je izveden na Božić, dronom "Riper", čime je ukupan broj britanskih jurišnih misija povećan na četiri. "Vazdušna kampanja Britanije u Siriji je do sada bila beznačajna i ne može imati veliki efekat, ako uopšte ima ikakav, na ravnotežu moći na terenu", kaže ekspert za vojno vazduhoplovstvo Džon Lejk. On smatra, kako navodi, da postoji neusklađenost između vrele političke debate u Britaniji povodom Sirije i onoga što vlada u praksi čini

VL
IQ
iqqo
22:57 03.01.2016.

Opet žtveni jaganjci, V.B i Francuska su najveći saveznicin ID. Oland?

VL
DU
Deleted user
23:41 03.01.2016.

Ipak je Englezima bitniji Premiership nego trošiti novce na rat u Siriji i Iraku ili Afganistanu, to će ionako Ameri i Rusi odraditi za njih, oni su bankari a ne divljaci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.