Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepopravljivi
Povratak na članak

Poslali islamiste da se deradikaliziraju, a oni postali još radikalniji

Francuska je zatvorila centar u kojemu su pokušali 25 radikalnih islamista izvesti na pravi put - rezultat pilot - programa je katastrofalan.

Komentari 6

GO
gooniegoogoo
07:25 06.08.2017.

nisu oni nepopravljivi nego leftardska retardiranost

VL
MX
Mister X
11:45 06.08.2017.

Poslali islamiste da se deradikaliziraju, a oni postali još radikalniji.. Ima pametnihoni su toliko pametni da bi se moglo reći blago njima. Ptobajte Američkoj vojsci komandi reći da povoljno prodaju i podjele svoje oružje Rusima i da počnu proučavati KomunizamKomunizam i neka se od sada bave poljoprivredom ! rezultat pilot programa bio bi fantastičan """katastrofalan."" I onda bi se neki čudili i tome , kako to da recimo od masovnih ubojica kriminalaca ne možeš napraviti anđele ...

VL
ZI
zimerman
03:25 06.08.2017.

Zalosno, sta ljevicarski mozak moze da smisli .

VL
RA
ranko75
09:45 06.08.2017.

Trebali su ih dati rusima i gledati kako se to radi! Za pola godine bi pjevali kaljinku! Imaju rusi mjesta gdje su temperature ljeti do +40, a zimi do -70. To uz dijetalnu ishranu jako dobro odgojno djeluje. I ne pomisljas da pobjegnes. Ukrug na par tisuca km nema zive duse, pa u najboljem slucaju postanes rucak nekom medvjedu.U tim uvjetima nista ne ostaje nego da se preodgajas.

VL
ZI
zimerman
03:29 06.08.2017.

Islam nije religija mira , tu religiju zla treba sto prije zabranit .

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
00:34 06.08.2017.

Ima ljeka,....ljepo im det kramp i lopatu v ruke i krčit šikare....ak nečeju onda proštac prek pleča.....brzo bu ih prošel radikalizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.