Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavno i opasno

Iskustva hrvatskih dostavljača: 'Tražila je baš mene, imali smo što i vidjeti...'

dostavljač
Foto: Getty Images
22.10.2018.
u 17:37

"Kroz odškrinuta vrata na tepihu vidio sam gomilu fekalija i strašan nered. Okrenuo sam se na peti..."

Dostavljački posao može biti jako naporan, opasan, a katkada i jako zabavan. Pokazuju to i iskustva domaćih dostavljača koji su se prisjetili najzanimljivijih avantura za Pun kufer

Dečki su mi pričali i da su ih tražili da dilaju drogu za njih, rekao je jedan poslovođa iz popularne zagrebačke pizzerije. Bivši vlasnik pizzerije u centru Zagreba ispričao je pak zanimljivu priču o prijatelju koji je vozio stari Renault 4.

– Izgubio je ključeve od auta, a nije mu se dalo raditi nove pa je palio na žice. Dostavljao je u policijsku postaju, a policajac ga je čekao vani. Dao mu je pizzu, ali ovaj se zapričao i nikako da ode. Frend nije mogao otići jer nije želio da policajac pomisli da vozi ukraden auto – rekao je Aleksandar.

Marko je pak ispričao kako su kolega i on dostavili pet pizza djevojci koja je imala tulum iako je bila izvan zone dostave, i to zato što je tražila baš njega.

– Budući da je bila zadnja dostava, potrpali smo se obojica u auto i krenuli. Kad smo vidjeli zgradu, bilo je jasno da se radi o ekipi koja je puna para. Pozvonili smo, a otvorila nam je zgodna curka i pustila nas unutra. Imali smo što i vidjeti! Ženski tulum sa štangom nasred dnevne sobe. Nije nas trebalo nagovoriti da ostanemo, a curke su nam priredile pravu predstavu. Sve u svemu, nekad treba napraviti iznimku i proširiti zonu dostave – rekao je Marko.

Golotinja je skroz normalna. Ljeti cure znaju otvoriti vrata u majici i gaćicama, valjda si misle „koga briga za dostavljača“. Sjećam se kako mi je jednom ženska u tridesetima otvorila vrata u ogrtaču. Dok sam joj davao kusur, novčanica joj je ispala, ogrtač se samo rastvorio. Ispod njega nije imala ništa. Pozdravio sam je i otišao, a kad sam pričao ekipi što mi se dogodilo, kolega je proplakao od smijeha i rekao kako se njemu dogodila ista stvar na toj adresi. Što jest, jest – žena odlično izgleda s obzirom na to koliko pizze pojede – kaže uz smijeh Luka.

Neka iskustva su mnogo manje ugodna.

– Gospođa, oko pedeset godina, pozvala me da uđem u stan. Rekao sam joj da ću pričekati vani jer je iznutra dopirao strašan smrad. Kroz odškrinuta vrata na tepihu vidio sam hrpu fekalija i strašan nered. Okrenuo sam se na peti, nisam imao želudac stajati tamo dulje od deset sekundi – ispričao je Marin, dok se drugi dostavljači prisjećaju i prebliskih susreta s agresivnim psima, ali i ljudima.

– Jednom me ispred zgrade dočekala ekipa u kožnjacima s izbrijanim glavama. Pitali su me gdje sam dosad jer oni čekaju sat vremena. Dao sam im pizze i izvadio novčanik da uzmem novac, a onda se jedan od njih počeo bahatiti: ''Šta nam daješ novčanik da ti ga uzmemo? Ti bi nama trebao platiti što te čekamo. Makni se da te ne vidimo!'' urlao je na mene. Nisam imao drugog izbora nego otići – kaže Danijel.

Pogledajte i video – Učenik prijetio učiteljici pištoljem

Ključne riječi

Komentara 11

DO
domxerex
20:05 22.10.2018.

Netko gleda previše pornića ili urednik i novinar ispisuju svoje neispunjene sexualne fantazije.

AN
AnteizmalogZGa
07:39 23.10.2018.

Koji su ovo "manifest pamfleti" od članka. Pa ovo mi liči na pitanja i odgovore iz dječjeg časopisa .

DU
Deleted user
09:05 23.10.2018.

Jesenti milu bigulicu, sve upućuje na to da je ovo remek-djelo hrvatskog novinarstva autorski uradak vrhunske novinarske poslenice Lubina Karolinice, koja se iz velike skromnosti ne želi potpisati poda nj. To ne znači da joj iz ovih stopa ne trebaa povisiti plaću za 87,34 posto. Ako to nije zavrijedila ona, onda zbilja ne znamo tko jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije