Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav bezobrazluk

Čekali su dostavu staklene zdjelice, potez dostavljača ih je zapanjio

15.09.2018.
u 14:00

David Jacobs iz Londona očekivao je da će njegova žena biti doma kako bi preuzela paket u kojem se nalazila  staklena zdjelica koju je nedavno naručio.

Jedan Britanac osvojio je društvene mreže svojim videom na kojem je uhvatio Amazonovog dostavljača kako bezbrižno baca krhki dostavni paket, prenosi News.com

David Jacobs iz Londona očekivao je da će njegova žena biti doma kako bi preuzela paket u kojem se nalazila staklena zdjelica koju je nedavno naručio. Međutim, ona je slučajno bila na sastanku kada je stigao vozač dostave te se jako zbunila kada je pronašla paket na balkonu na prvom katu kuće.

Par je provjerio sigurnosnu snimku svoje zgrade u pokušaju da riješi misterij te su se jako zapanjili s onim što su vidjeli. Video je jasno pokazao vozača koji drži paket na ulici ispred njihovog doma očito razmišljajući o tome što će s njim učiniti prije nego što ga je bacio na balkon. Jacobs je objavio video na LinkedInu, a post je vrlo brzo postao viralan. 

Pogledajte video: Amazonov dostavljač baca paket na balkon

- Oni su plaćeni za svaku obavljenu dostavu tako da ih ništa neće zaustaviti kako bi osigurali da je paket isporučen. Amazon mora ovo čim prije riješiti jer sam i sam nedavno imao loše iskustvo, samo je jedan od komentara. Drugi korisnik LinkedIna je rekao: "Slično se redovno događa s našim isporukama. Imam osjećaj da cijelo vrijeme idemo u "potragu za blagom".

Glasnogovornik američke tvrtke rekao je da se predmet istražuje.

- Imamo vrlo visoke standarde za naše davatelje usluga isporuke i očekujemo da svaki paket bude zbrinut s pažnjom", rekao je glasnogovornik.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Vito
15:54 15.09.2018.

Video je jasno pokazao vozača koji drži paket na ulici ispred njihovog doma očito razmišljajući o tome što će s njim učiniti prije nego što ga je bacio na balkon. - Imamo vrlo visoke standarde za naše davatelje usluga isporuke i očekujemo da svaki paket bude zbrinut s pažnjom", rekao je glasnogovornik. ::: To je očito, čak i snimkom potvrđeno__ Ne samo da je paket isporučen, nego je visokim standardom došao na pravi balkon. __ Možete biti sigurno da će vam paket "začuđujuće" točno dostaviti na pravu adresu __ Bolji su od "hp- expressa", njihovi "dostavljači" parkiraju na početku ulice, upale "sva četiri", počnu pisati obavijesti o isporuci paketa te poput "triatlonaca" protrče ulicom i po haustorskim ulazima polijepe obavijesti - dođite po paket, nismo bili u mogućnosti vam ga dostaviti. __ A na stražnjim vratima kombija piše: javite kako vozim i ostrugan dio broja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije