Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKAD BILO

Iskopan video mlade Angeline kako se drogira

VN Velike Britanije
Foto: AFP
1/2
28.07.2010.
u 20:31

Današnja filmska zvijezda, majka, humanitarka i seks-bomba nikad nije krila da je u svojoj divljoj mladosti svašta probala, ali to ne sprječava trač-medije da se zgražaju nad snimkom njezinog uzimanja heroina

U staroj snimki iz mladosti Angeline Jolie, početkom devedesetih, koju je onaj u čijem je posjedu bila tabloidima prodao za 74.000 dolara, eksplicitno se vidi njezino uzimanje heroina, ušmrkavanje bijelih crta s tanjura i udisanje dima iz cjevčice. U jednom trenutku ona kaže: "U, ovo je zbilja dobar smack, a ne ono jeftino smeće po kojem se gazilo."

Uz zgražanje nad činjenicom da se Angelina Jolie, eto, nekad i drogirala, većina trač-medija počela je nagađati o tome "je li Angelina opet na igli", pripisujući tome njezinu mršavost. Sve to i pored otvorenog priznanja o svojoj divljoj mladosti, koje je sama glumica odavno izrekla:

- Uzimala sam koku, heroin, ecstasy, LSD, sve. Mrzim heroin jer sam njime bila fascinirana. Nisam imuna, ali ga sad ne bi uzela, nikako, uopće.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
21:46 28.07.2010.

Ma možete vi angelini samo pobrisati cipele! Angelina ostaje što jeste i ja je volim jednako!

DR
dreamteam
23:07 28.07.2010.

Ne zelim joj zlo...ali ona je bolesna zena.Jadan B.Pitt.

MI
MINERVA
11:31 29.07.2010.

Lijepa je, tu nema zamjerke... ali mislim da je neuravnotežena osoba što pokazuje i njena osebujna povijest drogiranja... Sumnjam da će ona i Brad Pitt izdržati još dugo zajedno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije