Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠEN OČEVID

Isključen tehnički i prirodni uzrok požara u Smrečju

Smrečje: Izgorene kuće dan nakon požara
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
24.04.2018.
u 17:02

U požaru nitko nije stradao, a vlasnicima kuća u dobi od 51, 68 i 66 godina, po prvim procjenama, vatra je uzrokovala štetu od nekoliko stotina tisuća kuna, javila je policija.

Očevidom na zgarištu u selu Smrečju, selu u blizini Čabra, gdje su u ponedjeljak potpuno izgorjele dvije obiteljske kuće i krovište i prvi kat još jedne obiteljske kuće te gospodarski objekti u njihovoj blizini, isključuje se tehnički i prirodni uzrok požara, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

U požaru nitko nije stradao, a vlasnicima kuća u dobi od 51, 68 i 66 godina, po prvim procjenama, vatra je uzrokovala štetu od nekoliko stotina tisuća kuna, javila je policija.

Požar je buknuo nešto prije 15 sati, ugašen je oko 18 sati, a u gašenju je sudjelovala Javna vatrogasna postrojba iz Delnica i nekoliko dobrovoljnih vatrogasnih društava iz čabarskoga kraja. 

Kako navodi "Novi list", mještani tvrde kako se vatra tijekom kuhanja hrane za domaće životinje u jednom pomoćnom objektu uz obiteljsku kuću nekontrolirano proširila.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije