Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon napada slavili
Povratak na članak

ISIS najavio napad na Twitteru?

Objava je tvitana u 18.32, odnosno 4 sata prije eksplozije

Komentari 4

Avatar Pavel ic
Pavel ic
11:38 23.05.2017.

čuj s sumnjivog profila.sigurno neki bolesnik koji boluje od depresije

VL
Avatar bujica
bujica
12:00 23.05.2017.

A kada će se desiti taj napad,molit ču lijepo?

VL
DU
Deleted user
15:27 23.05.2017.

Zista svirepo i uzasno,da covjek ne povjeruje,dokle ce se ovakve grozite desavati,na tlu europe.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
21:53 24.05.2017.

Valjda samo u nakaradnome svijetu polupismenih priglupih ljudi sve ove vijest mogu proći bez upitnika KAKO? Dakle KAKO jedan isis ili bilo koja druga teroristička mreža objavljuje bilo što na mreži? Ako objavljuju iz neke uređene zemlje, sve objave kojee ugrožavaju nacionalnu sigurnost vrlo brzo se lociraju i dovode do neminovnog uhićenja aktera,ako pak objavljuju iz svojih "kalifata" tko im daje pristup, koji pružatelj usluge, i zašto već odavno nisu blokirani nego se njihovi postovi prenose kao da je riječ o nekakvim medijskim zvijezdama? Dat ću jedan primjer, Sjeverna Koreja NEMA vlastitu internet domenu - jer je pod sankcijama. Dakle cijela jedna država nema domenu, a ovamo teroristi "tvitaju" kako im se prohtije, najavljuju zlodjela, i nitko se pretjerano ne uzrujava oko toga? Rekao bih kako je ovo samo priprema za uvođenje jedne "nadpolicijske" države pod izgovorom "zaštite od terorizma" onog istog kojeg sami zdušno hrane i stvaraju ti isti koji se kao protiv terorizma "bore"....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.