Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon napada slavili

ISIS najavio napad na Twitteru?

Reuters
23.05.2017.
u 10:34

Objava je tvitana u 18.32, odnosno 4 sata prije eksplozije

Nakon krvavog terorističkog napada na koncertu Ariane Grande u Manchesteru, u kojem su najmanje 22 osobe poginule, a 59 ih je ozlijeđeno, policija je otkrila sumnjivi profil na Twitteru koji je možda najavio napad.


 

 

Američki i britanski policijski službenici potvrdili su da je riječ o bombašu samoubojici, ali su izjavili da nisu sigurni je li djelovao sam ili kao dio veće terorističke mreže. Na Twitter-profilu @owys663 napisao je da je ovo teror i podsjetio na prijetnju koju takozvana Islamska država predstavlja svijetu.

1/9

 

– Imamo toga još. Jeste li zaboravili naše prijetnje? Ovo je pravedan teror – napisano je na sumnjivom profilu.

Objava je tvitana u 18.32, odnosno četiri sata prije eksplozije. Poslije je osvanulo još nekoliko objava u kojima se tvrdi da je ovo bila osveta za napade na djecu u Mosulu i Raki. 

Komentara 4

Avatar Pavel ic
Pavel ic
11:38 23.05.2017.

čuj s sumnjivog profila.sigurno neki bolesnik koji boluje od depresije

Avatar bujica
bujica
12:00 23.05.2017.

A kada će se desiti taj napad,molit ču lijepo?

DU
Deleted user
15:27 23.05.2017.

Zista svirepo i uzasno,da covjek ne povjeruje,dokle ce se ovakve grozite desavati,na tlu europe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije