Naslovnica Vijesti Svijet

ISIS najavio napad na Twitteru?

Objava je tvitana u 18.32, odnosno 4 sata prije eksplozije
23. svibnja 2017. u 10:34 4 komentara 2609 prikaza
Foto: Reuters

Nakon krvavog terorističkog napada na koncertu Ariane Grande u Manchesteru, u kojem su najmanje 22 osobe poginule, a 59 ih je ozlijeđeno, policija je otkrila sumnjivi profil na Twitteru koji je možda najavio napad.

Kaos Ovo je trenutak u kojem je na koncertu eksplodirala bomba!
 

 

Američki i britanski policijski službenici potvrdili su da je riječ o bombašu samoubojici, ali su izjavili da nisu sigurni je li djelovao sam ili kao dio veće terorističke mreže. Na Twitter-profilu @owys663 napisao je da je ovo teror i podsjetio na prijetnju koju takozvana Islamska država predstavlja svijetu.

1 / 9
Molitva za žrtve terorističkog napada na koncertu u Manchesteru

 

– Imamo toga još. Jeste li zaboravili naše prijetnje? Ovo je pravedan teror – napisano je na sumnjivom profilu.

Objava je tvitana u 18.32, odnosno četiri sata prije eksplozije. Poslije je osvanulo još nekoliko objava u kojima se tvrdi da je ovo bila osveta za napade na djecu u Mosulu i Raki. 

Manchester Razina prijetnje dignuta na najvišu razinu - novi napadi neminovni? Teroristički napad Poznati potreseni: Molimo se za našu prijateljicu i žrtve napada Kaos u Manchesteru NAPAD U MANCHESTERU Stravične ispovijesti svjedoka: 'Posvuda su ležala tijela'
VIŠE JE MANJE
Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar bujica
  bujica:

  A kada će se desiti taj napad,molit ču lijepo?

 • spica:

  čuj s sumnjivog profila.sigurno neki bolesnik koji boluje od depresije

 • Avatar Alfons_x
  Alfons_x:

  Valjda samo u nakaradnome svijetu polupismenih priglupih ljudi sve ove vijest mogu proći bez upitnika KAKO? Dakle KAKO jedan isis ili bilo koja druga teroristička mreža objavljuje bilo što na mreži? Ako objavljuju iz neke uređene zemlje, sve objave koje ... prikaži još!e ugrožavaju nacionalnu sigurnost vrlo brzo se lociraju i dovode do neminovnog uhićenja aktera,ako pak objavljuju iz svojih "kalifata" tko im daje pristup, koji pružatelj usluge, i zašto već odavno nisu blokirani nego se njihovi postovi prenose kao da je riječ o nekakvim medijskim zvijezdama? Dat ću jedan primjer, Sjeverna Koreja NEMA vlastitu internet domenu - jer je pod sankcijama. Dakle cijela jedna država nema domenu, a ovamo teroristi "tvitaju" kako im se prohtije, najavljuju zlodjela, i nitko se pretjerano ne uzrujava oko toga? Rekao bih kako je ovo samo priprema za uvođenje jedne "nadpolicijske" države pod izgovorom "zaštite od terorizma" onog istog kojeg sami zdušno hrane i stvaraju ti isti koji se kao protiv terorizma "bore"....