Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka papi
Povratak na članak

Irski premijer: Vrijeme je da se Crkva makne iz centra društva

Leo Varadkar sin je Indijca, odgajan kao katolik, gej i konzervativac

Komentari 12

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
20:36 28.08.2018.

Hahaha...izgleda da još jedino hrvatski krkani viruju da su gayevi svi ateisti i ljevičari, pa ih proglašavaju "komunjarama" i "drugovima"...a najslavniji gayevski parovi su suprotne desne orijentacije,kao na primjer stilistički dvojac Dolce & Gabbana

VL
JO
jocoudriga
17:47 28.08.2018.

Divlji brak religije i politike traje tisućama godina...kao sekularno društvo tome će se stati na kraj.Tko će biti naš premijer koji će izreći ove riječi ostaje da se vidi.

VL
DU
Deleted user
23:34 14.10.2018.

Odgajan kao gay.....ha ha ha....pa kome vi ove bljuvotine lažne prodajete??? Ha ha ha....ovo još nisam čuo

VL
BA
bakulušić
18:48 28.08.2018.

Gej, katolik i konzervativac...pa taj je kao ovi naši "pravi katolici" što sve češće istupaju u javnosti učeći nas što je "prava vjera".

VL
ST
stefj
17:44 28.08.2018.

Irska se do sada nije zamarala toliko ideologijom, vlada se bavila gospodarstvom i prosperitetom zemlje. I to im je jako dobro išlo - od najsiromašnije zemlje zapadne Europe, došli su do visokog mjesta po BDP-u po stanovniku, na drugo mjesto u EU, odmah iza Luxemburga. Osim toga, demografska slika im se drastično popravila, s gospodarskim rastom raste i broj stanovnika... No, očito to ljudima nije bilo dovoljno, ovaj zadnji proračun kojeg su usvojili, više nije razvojni, već socijalni, a vlada je na prvo mjesto stavila ideologiju umjesto gospodarstva... E pa sad ćemo pratiti rezultate i koliko će to trajati...

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:22 04.09.2018.

Tendencija da Katolička crkva preuzme školstvo i socijalnu skrb u Hrvatskoj je snažna. I nisu samo nastrani seksualni motivi dijela klera ideja vodilja o preuzimanju vrtića, osnovnih i srednjih škola i nekoliko fakulteta. Teži se izmijeniti hrvatsko zakonodavstvo i politički sustav. Preuzeti hinjenu brigu za "hrvatsko domoljublje" kao da katolička crkva nije stoljećima bila u sluganskom odnosu prema stranim osvajačima a na štetu Hrvata. Crkva želi doći do preispitivanja temeljnih znanosti i izbacivanja prirodnih i tehničkih znanosti iz škola a stvoriti proširenje sadržaja povezanih s vjerom a ne znanjem i znanošću. Na taj način će se od učenika stvoriti poluidioti nesposobni za moderan život ali sa "znanjima" o svecima, najnovijim crkvenim praznicima tipa uznesenja Majke Božje čega nema u Bibliji. U drugim državama je takav trend završio u katastrofi, primjer su Irska pa i Poljska, gdje je Poljska država iz koje ljudi masovno bježe unatoč kompletnoj dominaciji katoličke crkve u društvu i vlasti. Mi se približavamo Poljskoj i time idemo brzo svome kraju.

VL
DU
Deleted user
17:54 28.08.2018.

jos ce na kraju samo ostati ISIS i talibani u aziji rvati u evropi, ahahaaa

VL
LU
lucio2
22:06 28.08.2018.

Dobar je lik, iako je konzervativac. Gdje su naši konzervativni čobani od njega! A tek tupavi narod...

VL
LU
Lujo123
21:09 28.08.2018.

gay i katolik - to može biti samo (kak bi psihijatri rekli) podvojena osobnost! Ta kombinacija u zdrava čovjeka nije moguća!!

VL
DU
Deleted user
18:32 28.08.2018.

Crkva u Irskoj će se maknuti iz centara društva kada to bude htio Irski narod, a ne indijski premijer Irske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.