Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos
Povratak na članak

Irska: Pet ministara napustilo vladu, izbori u ožujku

Vodstvo stranke krivi Cowena za gospodarski kolaps Irske. Irsku tjedno napusti tisuću građana u potrazi za poslom

Komentari 5

JA
jankoprekobrda
17:04 20.01.2011.

Eto u Irskoj ima pametnih minstara, a ne kao kod nas.

VL
Avatar bakunjin
bakunjin
16:22 20.01.2011.

Irska, poznatija i kao \'Keltski tigar\', uzdanica MMF-a, uzor i primjer svim drugim ekonomijama uništena je gospodarstva kao i svako drugo koje uzjaši MMF svojom nakaradnom neoliberalnom politikom. I onda mi još stvarno nije jasno kako gotovo svi \'naši\' političari mogu zazivati MMF i/ili politiku koju MMF propovijeda kao spasonosnu. A nije mi bogami ni jasno kako premijerka i njena vlada mogu odbijati MMF, a cvasti ko zlatne lale kada im isti uputi koju pohvalnu o najavama \'smjelih\' gospodarstvenih smjernicama. MMF, sa ili bez MMF-a, ne gine nam dragi moji!!

VL
UK
Ugo Kajvez
18:07 20.01.2011.

google .......... . Financial Chaos and Debt Default in the European Union

VL
AS
as55
07:00 21.01.2011.

A koliko je naši ministara napustilo vladu do sada niti jedan a ni jedan nije ni istjeran ili je pod istragom ili je još u vladi i nije važno za nji ako država propada uglavnom da se oni bogate i kupuju stanove kuće i tvornice ,več i kod nas ljudi napuštaju državu i idu gdje je bolje pogledaj mo koliko je samo dijaspore od 1991 od kada je Hrvatska samostalna. Vratili se samo lopovi i pljaćkaroši da se obogate što nisu uspjeli u stranim državama kao Sanader i lopovska elita.

VL
T7
tango 747
00:36 22.01.2011.

dragi moji to nema veze sa mmf ti su lopovi irski opljackali ne samo svoju drzavu nego i EU. Nasi im nisu ni do jaja.To je drzava lopova neradnika, pijanaca i socijalaca koji zive kao bubreg u loju , a to netko treba platiti.U irskoj je skoro bolje neraditi nego radit , a i u ovoj krizi jos uvijek im rade stranci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.