Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mohammad Taherian Fard
Povratak na članak

'Zapad će morati shvatiti da nema dobrih terorista'

U Iranu postoji poslovica – "došao je srediti obrve, a on ga oslijepio"

Komentari 22

ZH
zlatko.harapin53
20:38 14.10.2015.

Ekstremizam i terorizam će biti zaustavljeni tek onda, kada američka administracija bude zaustavljena u proizvodnji i distribuciji ekstremizma i terorizma diljem Lijepog našeg planeta.

VL
DU
Deleted user
19:59 14.10.2015.

Kada bi Zapad to shvatio - terorista ne bi ni bilo.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:01 14.10.2015.

Iran nije pokrenuo napadački rat već nekih 200 godina. Ali SAD nam soli pamet kako nas oni ugrožavaju i istodobno Ameri žele da njihovi "umjereni demokrati" nožem odrede tko će biti na vlasti u Siriji.

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
20:19 14.10.2015.

Ne zovu se više tako, nego umjerena oporba. Haha 😃

VL
LI
lipnjak
23:43 14.10.2015.

Kada bi Amerikanci čistili nered u svojoj kuci za sve bi bilo puno bolje.Bolestan narod.

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:24 14.10.2015.

Imperij kaosa stvara teroriste i oni jako dobro znaju da nema dobrih terorista, zato ih i stvaraju da budu zlocesti i teroriziraju drzavu u kojoj su stvoreni, medjutim cesto se otmu kontroli pa udare na svog tvorca sto jako iritira imperij kaosa. Bliski istok je zbog obilja teroristickih skupina stvorenih s ciljem destabilizacije drzava totalno van kontrole i trebati ce decenije da se stabilizira.

VL
RA
ranko75
11:33 15.10.2015.

Da bi pravilno se orijentirali treba se osloboditi nekih zabluda o zapadnoj demokraciji i usvojiti slijedece.1. SAD je lazov,lopov i pljackas koji je surov,cinican i dobro naoruzan, i ne preza uciniti koliko god treba veliku nesrecu nekome ako samo moze od nje imati makar malo koristi.2. SAD racunaju da imaju korist od bilo kakve nesrece drugoga, osim mozda u pogledu engleza,tako da izazivanje nesrece je njihovo milo djelo. 3. Ameri su se tako u povjesti postavili da ne mogu imati tako visok standard ako nekoga ne pljackaju, i ne zeleci da postanu kao svi drugi oni moraju stalno da pljackaju nekoga,to je njihov imperativ? a laz,prevare,otimacina su samo forme i sredstva kojima se sluze u pljacki.Njima EU treba samo da oslabe Rusiju,privlaceci zemlje istocne Evrope sebi jer se ne bi zemlje istocne Evrope svrstali uz amere posto su im godinama objasnjavali da je SAD neprijatelj, a kada je to EU ucinila ona im treba koliko i iskoristeni prezervativ.Ona im je konkurent ekonomski koji je bezub jer nema oruzja i treba ga zauvijek obogaljiti.

VL
Avatar babas
babas
22:51 14.10.2015.

Pametan čovjek,ne može nitko izvana,pa niti Iran odlučivati tko će biti sirijski predsjednik. To može odlučivati samo sirijski narod na izborima. Amerikanac to ne želi shvatiti,jer ćeli nametnuti svoje ljude državnim udarom.

VL
MX
Mister X
22:01 14.10.2015.

'Zapad će morati shvatiti da nema dobrih terorista' Ne mogu jednostavnije stvari da shvate a kamoli to kad im ameri kažu to je zakon za cijeli zapad... Oni koji ne mogu da shvate i misle i zato zapadaju sve dubljeje -bez srama u lošu vanjsku politiku i ratnu opasnost...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:31 16.10.2015.

iran nije vodio napadački rat preko 700 godina, ne 200. jedini tko je opasnost za mir u svijetu jesu amerikanci. ajd da vidimo kako će se ponašati amerika kad bi joj netko rekao da recimo obama mora otići, jer tamomo neka ekstremna manjina, naoružana do zuba, traži njegov odlazak? i da obama nema pravo skršiti takve teroriste? bijedno je uopće raspravljati što bi i kako neki narod trebao živjeti. pa što ako sirijci žele asada? birali su ga, premoćno je pobijedio. ima legitimitet. za razliku od američkog potrčka ukrajinca porošenka, koji je silovanjem demokracije postao predsjednik. a znate da po ukrajinskom ustavu i zakonu on čak i ne bi bio legitimni predsjednik, jer ukrajinska rada, parlament, nema ustavom zemlje dozovlu svrgavati izabranog predsjednika? hehe, vi u stvari slušati porošenka, koji je ustvari vojnim pučem preuzeo vlast. iran je ok zemlja. jedna od većih dobrih priča. u teheranu ima više sinagoga nego u jednom beču. i kad se irance naziva problemom, onda treba jasno istaknuti te razlike. kolko prava imaju žene u iranu, a kolko u saudijskoj arabiji? npr.

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
13:46 15.10.2015.

'Zapad će morati shvatiti da nema dobrih terorista' ... ne ... Zapad će morati shvatiti da nema razlike između šita i sunita ... svi žele isto.

VL
Avatar Cinco
Cinco
10:39 15.10.2015.

Zgodno. Islamska država Iran koja je jučer objesila 22 Kurda (političko suđenje) se bori protiv terorizma. Od kad je iranski predsjednik Rouhani preuzeo vlast 2013. godine, stopa pogubljenja kurdskih aktivista dramatično je porastao.

VL
ZA
zagrebHR
18:59 14.10.2015.

danas su Kinezi javili da neće sudjelovat u nikakvoj koaliciji protiv Assada niti će slati brodove i vojnike u Siriju, VL je nedavno senzacioanalistički pisao o dolasku tisuća kineskih vojnika koji će skupa sa Rusima i Irancima krenut protiv pobunjenika ali čisto logički je bilo jasno da se Kinezi neće upuštat u rat u Siriji, Kinezi se ne žele zamjerat globalnim financijskim strukturama jer su one duboko involvirane u financijske strukture u Kini i zato su Kinezi nedavno podvili rep kad su Amerika i Japan zaprijetili intervencijom oko Senkaku otoka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.