Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hasan Rohani
Povratak na članak

Iranski predsjednik: Rat s Iranom majka je svih ratova

Ako SAD želi pregovore s Iranom onda mora ukinuti sve sankcije, dodao je Rohani ističući kako se Iranu mora omogućiti da izvozi naftu

Komentari 7

KI
kimi
10:35 06.08.2019.

Iran ne dira nikoga njihov način života i državno uređenje je samo njihova stvar ali zanimljivo je da je najveći finansijer raznih terorističkih organizacija je istovremeno i najveći američki saveznik Saudijska Arabija gde i prinčevi nekažnjeno po svetu rastavljaju političke protivnika na sitne delove.

VL
SJ
Stric_Jura
12:10 06.08.2019.

uhhhh NATO bojovnici se uzjogunili, 18godinica u Afganistanu ide, ali oni bi još jedan mali ratić... bacite drkicu, smanjite strasti

VL
NE
Nepokolebljiv
10:32 06.08.2019.

Da li mi se pricinja ili je vec bio tamo neki delija koji je obecavao majku svih ratova pa ga isceprkali iz stakorske rupe i objesili.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
11:30 06.08.2019.

I saddam husein je govorio o ratu svih ratova pa završio prilično jadno a ˝njegova regionalna sila˝vraćena tamo gdje i pripada-u srednji vijek...

VL
BE
Beskucnik
10:21 06.08.2019.

Naravno kad je Iran otac svih islamista i terorista

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
11:53 06.08.2019.

Neka Rohani samo izaziva transatlansku zajednicu slobodnih i demokratskih nacija. Treba očekivati da hrvatska Vrhovnica, kao Ivana Transatlanska sa puškom u rukama postavi na čelo hrvatskih i ostalih transatlanskih bojovnika bez mane i straha i provede bliskoistočnu Olujetinu sa našim genijalnim vojskovodjama generalima kao pobočnicima i rastjera remetitelje svjetskog demokratskog poretka, tako da se Rohani, ajatolaasi i njihovi džihadisti podave kao pacovi u Eufratu i Tigrisu, Ormuskom tjesnacu i Kaspijsklom moru. Konačno će najvjerodomoljubnije stado Hrvatskog Boga povratiti svoju staru slavu, svjetskog straha i trepeta svih remetitelja, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.