Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži jaču suradnju
Povratak na članak

Iranski ministar nezadovoljan podrškom Europske unije nuklearnom sporazumu

Nakon što se vratila prijetnja američkih sankcija, neke inozemne tvrtke već su signalizirale da će se povući iz Irana

Komentari 4

I1
ing-12345
05:51 21.05.2018.

Trump je svojim izlaskom iz ovoga sporazuma pokazao kakva je EU: bespomoćna skupina lijevih liberalnih diktatora čija riječ u međunarodnim odnosima nema nikakvu vrijednost.

VL
KA
KaraMarko
06:52 21.05.2018.

EU... sta to bese...

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:10 21.05.2018.

eu nikad nije ni imala međunarodnu snagu niti je ikad predstavljala partnera. eu je projekt dijela europskih političara pod pokroviteljstvom amerike, i tu treba staviti točku. za niti jedan sporazum ni ugovor, kako vole eu birokrati tepati svojim 'projektima', stanovnici iz tog projekta 'eu' nisu dali suglasnost na nekom referendumu. najčešće se izborni zakoni u europi mijenjaju radi referendumskog pitanja o eu, paradoksalno. a sve radi činjenice da postojeća pravila ne bi omogućila ni jednoj zemlji da uđe u uniju. ajd mi recite kolko je ono birača u rh dalo glas za uniju... da je trebalo 50%+1, s tim da bi izlaznost morala biti veća od 50%, nikad ne bi ušli u uniju. iran je žrtva, kao i rusija, sirija, američke bezobzirnosti. posebno nakon 90-ih, i raspada sssr-a, i odonda su oni umislili da samo oni o svemu mogu odlučivati i da se međunarodni sporazumi na njih ne odnose. oni, ameri, su natjerali 100 zemalja na potpisivanje ugovora kojima se američke vojnike štiti od izručenja zbog ratnih zločina. i takvi nemaju što kome prigovarati.

VL
GV
golub Vaso
22:25 20.05.2018.

europske vazalne države

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.