Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Iranu
Povratak na članak

Iranci u dilemi – prozapadni Rohani ili konzervativizam vrhovnog vođe A. Hamneija

Više od 55 milijuna Iranaca danas će izaći na izbore koji će biti prvi ispit javnog mišljenja nakon povijesnog dogovora sa Zapadom

Komentari 6

Avatar nekakav
nekakav
13:41 26.02.2016.

imaju isti izbor kao i amerikanci. biraju između dva tabora militanata. samo što je iran stariji i mudriji. iranci su u cijeloj svojoj povijesti govorili samo dva jezika. a hrvati? barem 40-ak. iranska povijest je povijest civilizacije. naša je jadna. jadna. turistima pokazujemo zidine po moru koje su sagradili drugi narodi. hranimo ih i opijamo tuđom hranom i pićima. pričamo istim jezikom kao i srbi i bosanci, al nismo isti, različiti smo! samo naprijed u ispiranju mozga. ostalo je taman za čajnu žličicu.

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
13:13 26.02.2016.

Gradjani Islamske republike Iran u dilemi: glasati za radikalne islamiste ili za radikalne islamiste?

VL
Avatar intimus500
intimus500
13:48 26.02.2016.

glupost .... zna se da hamneji ima apsolutnu vlast a rohani je samo figura za odvracanje pozornosti ....

VL
Avatar mason
mason
17:46 26.02.2016.

Znaci glasa se izmedu vehabijske i mudzahedinske stranke.Kakva je tu razlika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.