Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENKOVI U DAMASKU
Povratak na članak

Iran spašava Assada jer se Ahmadinedžad boji revolucije

Sirija je već godinama regionalna obavještajna sila, što se vidi u proteklih mjesec dana, otkada snage sigurnosti stalno vode igru kako im odgovara

Komentari 185

OB
-obrisani-
23:24 27.04.2011.

ZLOČINI U LIBIJI U Tripoli stigao UN-ov tim koji istražuje ratne zločine ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A gdje je UN-ov tim u Bahreinu i Saudijskoj Arabiji ? Cionisti se sve izopačili.

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
23:28 27.04.2011.

Zašto Glupi Sizif nije dodao kako je Putin danas u Stockholmu izjavio i svoju zabrinutost zbog širenja NATO-a?

VL
RI
Riznica
01:08 28.04.2011.

Ova revolucija nema veze sa Iranom vec sa nevjernickim diktatorima u Arapskom svijetu, a to zasigurno Iran nije.....

VL
ST
Stockholm
11:59 28.04.2011.

Ahmu se tresu dimije ... Diktatorski rezimi nisu tako jaki i monolitni kako se mozda cini ... I rezim Castra, i rezim Kim Il Jonga, i rezim u Siriji ce pasti. Ako ne danas, onda sutra.

VL
ST
Stockholm
18:01 28.04.2011.

@rea, za mene su Marsi i ostala nacisticna bratija dugo tvrdili da sam nekakav Mattias Hannau, ********, za kojeg nikada prije cuo nisam.

VL
ST
Stockholm
17:31 28.04.2011.

28.04.2011. u 16:32h ® je napisao/la: 28.04.2011. u 16:15h M@rsijan@c je napisao/la: ---------------------------------------------------------------- Tko je navodni Baruch Levy? Lik iz fikcije autora objavljen u književnoj reviji 1928, takvih pisama u književnom svijetu ima mnogo kada se vremenskim odmakom autor “razgovara“ a najčešće pokojnim likom, onako usput nigdje u korespondenciji Karla Marxa ne postoji spomen na Barucha Levy-a. ********************************************************* Hvala za informaciju.

VL
RE
@rea
17:39 28.04.2011.

Goni bagru preko Drine, i teheranske mule i sirijskog potrčka.

VL
ST
Stockholm
17:45 28.04.2011.

Pa da, Marsi, ako su Göring i Göbbels bili Zidovi, zasto ne bi to mogao biti i Aleksandar Rankovic? He he, umirem od smijeha, he he he.

VL
ST
Stockholm
17:48 28.04.2011.

Marsi, jel i Mao Tse Tung bio Zidov?

VL
RE
@rea
17:55 28.04.2011.

Stock, možda Mao nije, al korejski Dragi vodja sigurno jest, loool. ;o)

VL
ST
Stockholm
18:00 28.04.2011.

@rea, ja marsiju ne zamjeram, bice da ima poteskoce s zemaljskom gravitacijom ... Jevrej Aleksandar Rankovic - Rankau, pa ovo je vic stoljeca ...

VL
ST
Stockholm
18:03 28.04.2011.

28.04.2011. u 17:55h @rea je napisao/la: Stock, možda Mao nije, al korejski Dragi vodja sigurno jest, loool. ;o) ******************************************************************* Pa da, to se jasno vidi po ocima i nosu ... tipican Zidov ...

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
18:13 28.04.2011.

Je li u tom Iranu vjerski poglavar ujedno i svjetovni? Nešto kao i u Velikoj Britaniji? Ono - imaju premijera (koji ne smije biti druge vjere),a vjerski poglavar (kraljica) je ujedno i svjetovni? Ili sam nešto pobrkao?

VL
IA
iain
18:29 28.04.2011.

Pogledajte video \"Israel is a victim of palestinian terorrism and islamic jihad \"o povijesti bliskog istoka da vidite sto se stvarno desavalo i kako se danas povijest izvrce. http://www.youtube.com/watch?v=qdH0XxDEjG4&feature=related Kako mozete kriviti cioniste/zidove za sve probleme danas u bliskom istoku kad njih nema u arapskim zemljama niti je i jedan zidov na bilo kojoj funkciji u arapskoj zemlji. Sad je isplivalo na povrsinu da su sve vlade ustvari diktatori koje je podrzavao zapad zbog nafte. Niti su zidovi na vodecim funkcijama u svim zapadnim zemljama niti ih kontroliraju. Kad bi to bio slucaj onda nebi cijela Evropa bila propalestinski orijentisana. Jer samo je Njemacka jedini prijatelj Izraela danas u Evropi. Za sada. Izrael je jedina demokracija na bliskom istoku i na zadnjem ispitivanju jeruzalemski arapi su se izjasnili da bi radije bili u sastavu Izraela nego buduce palestinske drzave. Samo spajanje fataha i hamasa samo pokazuje da se oni i ne razlikuju i da im je cilj isti unistenje Izraela. Mahmud Abas je doktorirao na temu da se holokaust nije nikad desio. A svima vama koji se nadate da ce pasti Izrael savjetovao bi vam da pocnete citati Bibliju za promjenu. I muslimani znaju vise biblijski stihova napamet nego krscani, sto je sramota. To sto ih u neznanju tumace kako ih usi svrbe to je druga stvar. Da li znate da na posljednjem sudu poslije tisucugodisnjeg carstva Krist ce suditi svim nacijama kako su tretirali zidove? To pise u otkrivenju. Tu krscanima nece pomoci ni Marija ni svi sveci. Bog je rekao da tko blagosilja Izrael ce biti blagoslovljen i obrnuto. Tko vas dira kao da mene dira u zjenicu oka. Predstoje jos dva tri velika rata na Izrael. 80% te vojske koja krene na Izrael ce Bog unisiti kataklizmom. Treci svjetski poredak ce voditi masoni, a ne zidovi. Znate li da je Tito bio mason? Taj poredak ce pokusati unistiti Izrael uspostavljanjem vladavine 10 zemalja nad svijetom. Doci ce do novog poretka u ujedinjenim nacijama. Mnogi ocekuju to 2012. Zanimljivo je da najpoznatije licnosti americke tv iznenada daju otkaze pocevsi sa Oprah. Sto se tice ruske carske obitelji oni su stoljecima bili iza pogrona zidova po cijeloj rusiji. To sam procitao u knjizi povijesti Izraela koju je napisao ogorceni protivnik Izraela. To sto su zidovi na istaknutim mjestima po cijelom svijetu govori o njihovoj borbi za opstanak, intelektu. Znate li da zidovi imaju 15% veci IQ od evropljana dok arapi imaju 15% manji? To je izjava njemackog politicara zbog zabrinutosti da njemacki narod postaje sve tuplji. Ja ne bi nikad kao krscanin zelio zamisliti ovaj svijet bez zidova jer su oni blagoslov i dar svijetu. Svijetu su dali zakone i najvece izume i dostignuca. Usporedite procenat naucnika koji su zidovi sa ostalim nacijama. Da nije zidova bili bi i dalje u srednjem stoljecu. Koliko su samo nazadovale arapske zemlje u posljedni 60 godina?

VL
FU
Fukara
18:41 28.04.2011.

Stockholm Vidim da si Židov,i da ti istina ništa neznači.Izrael je nastao 1948 godine, Tada je granica Sirije i Izraela bila na Galilejskom jezeru. 1967 godine Izrael je napao Siriju,a ne Sirija Izrael i prisvojila cijelo Galilejsko jezero(pogledajte kartu Izraela iz 1948),jer se iz tog jezera 40 % Izraela oskrbljuje vodom. Isto tako je i Jordanu oduzet dio teritorija kao i Egiptu dio Sinaja. Jednostavno Izrael je napao te zemlje i to zauzeo,to je povijesna činjenica. 1973 Egipat,Sirija i Jordan su napali Izrael u pokušaju da povrate svoj teritorij,ali tada se umješala Amerika i spriječila taj naum.

VL
OB
-obrisani-
19:27 28.04.2011.

laži manipulacija ipsiranje mozga staro dva milenija, ništa novo na cio medijima

VL
IA
iain
20:08 28.04.2011.

Nevjerojatno da mozete reci da je Izrael izazvao 1967 rat. Sto vi citate. Ako bar znate engleski pogledajte u wikipediji. http://en.wikipedia.org/wiki/Six-Day_War#Background_and_summary_of_events_leading_to_war Rusija je poslala lazni izvjestaj Egiptu da Izrael gomila svoje snage na jugu. Egipat je istjerao UN i zatvorio prolaz izraelskim brodovima sto je po sporazumu iz 1957 god bila objava rata. Egipat i Jordan su potpisali pakt odbrane i slijedeci dan Jordan je pozvao iracke snage da im se pridruze. Izrael je napao Egipat, a ne Siriju. Zaboravljate da su bliskoistocne arapske zemlje Jordan, Sirija, Iraq i Libanon stvorene nakon 1922g od evrope i postavljenje njhove pupet vlade i \"kraljevine\", na rusevinama osmanlijskog carstva. Jordanci su vecinom svi palestinci.

VL
OB
-obrisani-
23:41 28.04.2011.

28.04.2011. u 20:08h iain je napisao/la: ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Zion man,wellcome to the zion club ! Jako si ti to romantično opisao,samo moje se viđenje nikako ne uklapa sa tvojim.Ti govoriš o Židovima i to je ok. Ja isto tako razlikujem Židove od Zionista.A Zionizam je stvarno zlo jer mu država Izrael nije sredstvo nego cilj za osvajanje i okupaciju drugih naroda te vladanje svijetom.

VL
IA
iain
02:38 29.04.2011.

Zaboravio si je antisemitizam bio prevelik prvom polovinom 20 st i da ni jedna zemlja nije htjela pruziti izbjeglistvo i zastitu zidovima cak ni SAD ni Britanija. Cionisti nisu imali izbora nego da osnuju svoju drzavu na teritoriji sa koje su izgnani prije 2000g. Zidovi su bili uvjek tamo prisutni kao manjina i cak vecina u Jeruzalemu u 19 stoljecu. Biblijski proroci su prorekli cetiri izgnonstva (babilonsko, perzijsko, grcko i rimsko) prije nego sto su se desila. Nakon toga Izrael nikad vise nece biti istjeran iz svoje zemlje. Tako svi oni koji se raduju unistenju Izraela i cionista se uzalud raduju. Mnogi krscani i nisu svjesni da Krist nije dosao da uspostavi novu religiju (krscanstvo) nego je htio sprovesti reformaciju unutar judaizma kao ortodoksni rabin i da ispuni proroke. Pravi naziv krscanstva bi trebao biti mesijanski judaizam, ali krscanstvo je u 4 stoljecu prihvatilo paganske obicaje praznike i udaljilo se od pravog biblijskog ucenja. Tako da je vjera postala religija.

VL
OB
-obrisani-
22:57 27.04.2011.

Rusija i Sirija su potpisale strateški sporazum o vojnoj suradnji koji uključuje rusku bazu u Siriji !

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.