Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRALI OPTUŽBE
Povratak na članak

Iran ne preuzima odgovornost za napad na Rushdieja: 'Nitko nas nema pravo optuživati'

Britanac porijeklom iz Indije, čiji je roman "Sotonski stihovi" doveo do prijetnji smrću iz Irana 1980-ih, u petak je trebao održati predavanje u državi New York, kada je zadobio nekoliko uboda

Komentari 2

PR
prokurator
12:03 15.08.2022.

kategorički odbacili svaku vezu, a prije par godina su obnovili fetvu, tj. objavili da je i dalje na snazi. pa je svaki pravi musliman pozvan izvršiti poziv gdje i kada god vidio osobu na koju je bačena fetva. inače rushdie nije "britanac" nego rođeni indijac iz manjinske muslimanske zajednice, koji 10ak godina ima britanski pasoš.

VL
OR
orwell1984
17:25 15.08.2022.

za sva s.anja u svijetu su krivi odrasli koji vjeruju u snjeguljicu i sedam patuljaka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.