Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Irački Kurdistan
Povratak na članak

Novi veliki rat mogu spriječiti Rosnjeft, Exxon i Chevron

Ne reagira li svijet brzo i ne zaustavi ga, politički sukob između Bagdada i Erbila prerast će u vjerski i etnički poput onoga u Siriji

Komentari 3

DU
Deleted user
21:24 19.10.2017.

Eh jadni i ti Kurdi.Kad se trebalo boriti protiv ISILa i to vrlo uspješno onda su bili dobri.Ponovno su ih Ameri iznevjerili.

VL
ST
stomugromova
23:20 19.10.2017.

Kurdi su zauzeli teritorije gdje nikad nisu bili bitna manjina,a kamoli većina.Na to ih je nagovorio Izrael u suradnji sa SAD.No nisu svi kurdski vođe pristali na igru,koju zagovara Mesud Barzani,jedan od kudskih vođa i zato su se počeli povlačiti.Neovisnii Kurdistan je zamišljen kao filijala Tel Aviva,a za to nije nitko osim Barzanija,koji je ovdje dobio jasnu poruku drugih kurdskih vođa.

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:31 20.10.2017.

Naftovodi, plinovodi : Da ponovim : naftovodi, plinovodi. To su jedini razlozi rata na bliskom istoku a i sire (Npr. Ukrajina, Venecuela, Nigerija itd. itd.). kakva religija to je izmisleno za "stoku sitnog zuba" kako bi ih se zabavilo dok veliki igraci grabe novac i prirodne resurse. Ratovi su uvijek radi novca i resursa. Religija se koristi samo za zamazivanje ociju "stoci sitnog zuba". Treba samo pratiti tragove novca..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.