Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJE UPORIŠTE ISIL-a

Iračke sigurnosne snage počele ofenzivu na zračnu luku u Mosulu

ISIL
Foto: Reuters/PIXSELL
23.02.2017.
u 09:59

U četvrtak je peti dan operacije iračkih snaga

Iračke sigurnosne snage uz potporu SAD-a počele su u četvrtak ofenzivu na zračnu luku u Mosulu i obližnju vojnu bazu, objavila je državna televizija.

"Naše snage za brzi odgovor, savezna policija i protuteroristčke snage počele su operaciju zauzimanja aerodroma u Mosulu.. i vojne baze al-Gazlani", kaže se u priopćenju pročitanom na televiziji.

Od protjerivanja džihadista iz istočnog Mosula prošlog mjeseca, iračke snage nastoje osvojiti zračnu luku i vojnu bazu u južnim dijelovima Mosula kako bi ih koristili kao polaznu točku za osvajanje zapadnog dijela grada.

Zračna luka je ulaz u zapadni dio Mosula koji je zadnje veliko uporište džihadista IS-a.

U četvrtak je peti dan operacije iračkih snaga.

>> Iračka vojska krenula u opći napad na zapadni Mosul

>> Amerikanci: Uništili smo zapovjedni centar IS-a u Mosulu

 

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
10:57 23.02.2017.

Iračke sigurnosne snage počele ofenzivu na zračnu luku u Mosulu.. Gdje su snimci video gdje su fotosi .. destine tisuća sa jedne i stotinu tisuća sa druge strane mrtvih u tom pohodu a nema jedne fotografije mrtvog djeteta ili civilaila . To je demokracija na kaubojski isuper poštenje . Ne reći i ne pokazati nimalo istinu sa terena ! Kako je lako od normalnoga građanina u slobodi štampe napraviti narode trube neznalice... ( "Operecija " Iraćkih ""snaga""" ! ) poslje te operacije nije nitko preživio i operacije su bez narkoze treba objasniti . Bolovi su jaki i strašni !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije