Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Branit ćemo grad'
Povratak na članak

Iračka vojska zauzela položaje pešmerga u pokrajini Kirkuku

Hadi al Ameri, vođa šijitske organizacije Badr, moćne paravojne skupine koju podupire Teheran i koja je u sastavu Hašd al Šabija, pozvala je pešmerge da se povuku pred iračkom vojskom.

Komentari 4

Avatar Idler 3
Idler 3
10:54 14.10.2017.

Zanimljivo, šijiti pod izravnom kontrolom Teherana se više preuzimaju kontrolu nad cijelim prostorom, pogotof glavnu komunikaciju od Mediterana prema istoku ?! Za one koji ne znaju negdanji "Put svile" je začinjal na sirijskoj obali i išel baš tim smjerom di se ratuje zadnjih par let pa prek Iranu i dalje na istok....al nek su za se krivi Ameri, Izrael, Vatikan...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.