Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U sridu
Povratak na članak

Ipsos Puls i Večernji list pogodili su rezultate izbora!

Kukuriku koalicija i HDZ osvojili su po jedan mandat više u odnosu na anketu koju je Večernji list naručio tri dana prije izbora

Komentari 7

LI
liburnik
09:19 06.12.2011.

SDP doviva ankete a ADZ izbore , tko još vjeruje u to?........ha.........ha..........

VL
JO
jojojo
11:05 06.12.2011.

pa lako je pogoditi rezultate namještenih izbora! dorh je radio za kukuriku, pa uskok, pa ih je gong \"nadgledao\" za kukuriku,...lako je tako dobiti izbore!

VL
PE
penicilin
20:32 05.12.2011.

evo i pohvala za to, je da je samoreklama ali neka, da i to nagradimo pljeskom

VL
Avatar Jorge
Jorge
09:44 06.12.2011.

Sramotna samohvala. Koliko je odstupanje u prognozi za HSLS i HSS? Nevjerojatno je da kod nas ankete ne sadržavaju podatke o veličini uzorka i statističkoj grešci. Pogledajte konačno kako se to radi u drugim zemljama. Nedavno je u jednom lokalnomm tjedniku 7% smatralo da bi Vuco bio najbolji premijer. Uzorak je bio očito desetak ljudi.

VL
OB
-obrisani-
10:23 06.12.2011.

Umjesto da odgovarate pred sudom sto ste 20 godina stitili i radili za pljackase, klerofasiste i zlocince, zutilo od novina hvali samog sebe! FUJ!

VL
SH
ShimpoPimpo
14:32 06.12.2011.

Ipsos Puls je malo preozbilja agencija da bi se igrali pogadjanja. Opet neupuceni novinarcic pise clanak. Predvidjanja (ne pogadjanja) se vrse na osnovu specificnih metoda i ozbiljnih statistickih proracuna i analiza. Stvarno je tuzno kakvi se sve naslovi procitaju danas u novinama.

VL
ZV
Zvonimir555
14:08 08.12.2011.

08.12.2011. u 14:00h marija108 je napisao/la: Cesitam gospodinu Milovanovicu i zeljela bih da ovakovih slucaja SADA, DANAS bude manje!! Gospodo >dobitnici i vi >gubitnici< Molim vas da procitate i ovo da vam bude svijest o POBJEDI ili o >GUBITNICKOJ < traumi Cistija i jasnija!!!! : Gospodine Pavkovic, ja ne znam da li ce ovo bilo tko procitati. Ali cinjenice o smrti branitelja nisu potpune, ako se ne govori i o onim braniteljima koji su UMRLI od posljedica RATA. Imam slucaj da je branitelj, Veteran Domovinskog rata UMRO od posljedica toga rata - OD srcanoga udara u svojoj 55 godini. Cijelo vrijeme je sluzio Domovinu na prvim crtama bojisnice u pricuvnim snagama MUP-a. Bio je pravnik po struci iz ugledne Hrvatske obitelji. Danas njegova djeca i bolesna zena (od asme, reumatoidnog artritisa, bolesne stitnjace ) zive sa 1200 kuna mirovine -njene , kao podstanari. Djeca ne mogu doci do stalnoga posla. Ministar Tomislav Ivic do dana danasnjega nije poslao izvjesce u Ersta banku da djeca dobiju novac od dionca koje im je otac ostavio.Njegovi suradnici kazu da je >politika< da se novac od dionica ne rasipa??? K o m e ?? Zivjece ovaj narod!!! S r a m o t a!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.