Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazano osam letova
Povratak na članak

Ipak štrajk, ali u Ryanairu

Županijski sud u Zagrebu proglasio je štrajk u Croatia Airlinesu nezakonitim jer smatra da sindikati nisu pregovarali u dobroj vjeri

Komentari 4

AA
Aartur
21:11 09.08.2018.

Ryanair je EU kompanija, isto kao i Croatia Airlines. Tužiti i Županijski sud i Upravu Croatie Airlines Europskom sudu pravde, ne mogu za jednu članicu vrijediti zapadnoeuropske pravne norme, a za drugu sjevernokorejske.

VL
DU
Deleted user
22:31 09.08.2018.

Ne slažem se s nikakvim zabranama, pa ni s ovom, no ajmo realno pogledati. Tko uopće zna što sindikati zapravo traže. CA je tvrtka s najvišim primanjima u Hrvatskoj. Kolektivni ugovor je istekao, no zadržana su sva prava iz starog do potpisivanja novog, no oni 20 mjeseci pregovaraju, al nisu spremni na nikakav ustupak. Znači sve ili ništa, al u dobroj vjeri.

VL
MI
midea
20:38 09.08.2018.

sud= HDZ

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.