Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon godinu dana

Ipak pronađen napadač koji je prije godinu dana bugarskim navijačima bengalkom zapalio auto

Bakljada
28.05.2018.
u 13:26

Zadarska policija obavila 100 obavijesnih razgovora, 15 poligrafa...i našla napadača

Napadač na navijače bugarskog Levskog u Zadru je ipak otkriven i to skoro godinu dana od napada koji je zgrozio našu, ali i bugarsku javnost.

Naime, u srpnju prošle godine desetak mladih osoba da prije utakmice Levskog i Hajduka, napali su skupinu bugarskih navijača koji su posjetili Zadar. Rezime napada je osim jednog lakše ozlijeđenog Bugara bilo i paljenje automobila Bugara, BMW-a vrijednog 150.000 kuna.

Bakljada
1/8

- Priveden je 25-godišnjak iz skupine koja je 12.srpnja prošle godine u automobil Bugara ubacio bengalku. Kroz ovo vrijeme obavili smo preko 100 obavijesnih razgovora, 40 istraživanja, 15 poligrafa i pregledali na desetke videozapisa. Jedan od sudionika napada je pronađen i kod njega je 25 komada signalnih raketa i dimnih bombi koje je imao za izazivanje navijačkih nereda - istakli su iz zadarske policije.

Bore Mršić iz PU zadarske je istakao da ta sredstva odgovaraju sredstvima kojima je zapaljeno auto i da 25-godišnjaku prijeti kazna od 6 mjeseci do pet godina zatvora.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:50 28.05.2018.

Zgrozila se nasa i domaca javnost? Zar nije nasa javnosti isto sto i domaca javnost?

NO
nogogaz
17:40 28.05.2018.

To nisu navijaci, to su budale. Zanimljivo koliko tih budala privlaci nogomet....

DU
Deleted user
18:19 28.05.2018.

nije valjda da ce torcidin heroj u zatvor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije