Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UVRIJEDIO JE VUČIĆA'

Intervju Borisa Tadića za Večernji izazvao buru u Srbiji: 'Besramno je ponizio svoju državu!'

Jadovno: Srbijanski predsjednik u pratnji majke odao po?ast djedu
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/2
11.09.2022.
u 19:58

Tako je srpski Informer komentirao kako je Tadić ''učinio sve da opravda sramotne odluke hrvatskih vlasti te na ponizi svoju državu na čijem je čelu nažalost nekada bio''

Srpski mediji žustro su reagirali na intervju bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića koji je komentirao stanje u zemlji, kao i nedavni neostvareni posjet Vučića Jasenovcu kojeg su spriječile hrvatske vlasti. 

Podsjetimo, Tadić je u ekskluzivnom intervjuu za Večernji list kazao kako je Aleksandar Vučić najavom o dolasku u Jasenovac želio izvesti ''još jednu kvazipatriotsku predstavu'', no da mu je uspjeh te predstave ''omogućila hrvatska strana''. 

Tako je srpski Informer komentirao kako je Tadić ''učinio sve da opravda sramotne odluke hrvatskih vlasti te na ponizi svoju državu na čijem je čelu nažalost nekada bio''. 

''Tadić je u intervjuu za Večernji list besramno ponizio svoju državu, opravdao skandaloznu odluku hrvatskih vlasti da predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću zabrane posjet Jasenovcu i polaganje cvijeća za žrtve'', navodi medij. 

Osim Informera, doslovce istu stvar napisali su i srpski Alo! te Republika, a u svojim su tekstovima, kao i Informer, izdvojili nekoliko pitanja iz intervjua. 

''U sramotnom intervjuu za hrvatske medije, ponizio je svoju zemlju, a predsjednika Srbije uvrijedio na najgori mogući način'', naveo je medij Republika, dok je Alo! naveo kako se radi o ''skandaloznom intervjuu''. 

>> VIDEO Ukrajinci sve više napreduju: Stigli na 50 kilometara od granice s Rusijom?

Ključne riječi

Komentara 55

AL
altruist
20:36 11.09.2022.

Prenosite vijesti iz doslovce četničkih glasila koja podupiru tu fašistoidnu ideologiju. Ostavite nas na miru više od te istočne žabokrečine.

KO
koraknaprijed
20:17 11.09.2022.

Svaka čast,stvarno moraš biti hrabar ili lud da bi govorio istinu Srbiji.

DU
Deleted user
20:45 11.09.2022.

Za srbe je vučić država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije