Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLIJE BIJEGA
Povratak na članak

Interpol zove građane u pomoć, a MUP "iscrpljuje" druge opcije

U inozemstvu građani masovno žele pomoći, a u nas nema ni osnovnih informacija o nedavnom bijegu iz karlovačkog zatvora.

Komentari 1

SI
sikert
15:05 02.08.2010.

dok se Karamrko sjeti objaviti tjeralicu i sliku da ga svi vidimo možda se faca izležava na nekoj od plaža na moru ili navečer gleda kako \"drotovi\"prolaze pored njega gradom ada niti neznaju kaj je on. Bravo za našu policiju,, koga oni štite-nas ili kriminalce. Naši \"drotovi\" se odluče objeviti podatke o kriminalcima koje traže \"...kad su iscrpljene sve druge mogućnosti koje nam stoje na raspolaganju u potrazi za bjeguncem – rekla nam je Aleksandra Ljuba\" i opet ponavljam, u policiji nema inspektora i stručnih ljudi koji rade na slućaju da daju izjavu za novine nego to radi-pazi opisa teškog radnog mjesta -\"glasnogovornica\" koja nabifla na pamet tekst.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.