Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Interpol: Lažne putovnice najveća opasnost za sigurnost

U Interpolovoj bazi podataka više je od 11 milijuna ukradenih ili izgubljenih putovnica. Te putovnice zloupotrebljavju teroristi, ratni zločinci i šverceri droge.

Komentari 4

Avatar sebastian
sebastian
18:02 30.01.2010.

kOME VI OPET SOLITE PAMET, opasnost za nas normalne sigurno nije, vi trgujete sa oruzjem i drogom, a teroristi ste sami, vi terorizirate narode i nacije i stvarate umjetne ratove, samo narod vas polako provaljuje, zivio internet, zanima me kako ce jos dugo biti da neke informacije zabranite !!!!!!!!!???

VL
MM
Mladen Miletić
11:42 30.01.2010.

Interpol: Lažne putovnice najveća opasnost za sigurnost , koga kada vickaste teorije . Ili tajne službe Proizvođaći tih istih znaju kako se dobro mogu koristiti falsifikati za agente pa zato i briga da i drugi ne dođu i ne dolaze na te ideje ?...

VL
OB
-obrisani-
12:20 30.01.2010.

Ima kod nas koliko treba, samo se ekipi iz Mostara javite www.crozona.net

VL
OK
okokučnopišalo
10:14 31.01.2010.

Bravo sebastian! Vidim da si sve skonto. Krivi su i što je hladno, i što pada snijeg, i što sunce naveće zalazi, i što......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.