Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Internetski monopolisti poveli su rat: Na udaru su sloboda i demokracija

Australija je zakonom regulirala da moraju platiti izdavačima pa je Facebook blokirao sadržaj koji donosi ikakve vijesti, pa i nužne obavijesti

Komentari 1

RA
ramboto
10:55 23.02.2021.

Na što se to pretvorilo, nemoguće. To su monopolističke oglašivačke kompanije koje milijarde dolara, veliku većinu svog profita zarađuju od reklama. Osim toga da je netko pričao da će ljudi dobrovoljno pristati da ih špijuniraju što rade, koje su imim navike, interesi, što su kupovali, gdje su bili.... ne bi vjerovali ni u najtamnije doba tajnih službi. Sve pod izlikom za njihovo dobro i bolje korisničko iskustvo. Lol. Također i te podatke o ljudima nastale špijuniranjem preprodaju. Još se tome može pridodati da su te oglašivačke kompanije postali svjetski cenzori drugog mišljenja što se pokazalo u zadnjih godinu dana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.