Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI
Povratak na članak

Zelenski: Ne možemo nadvladati Ruse, u Donbasu je pakao

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen u ponedjeljak je upozorila na eskalaciju energetske krize dok Europska unija nastavlja sa svojim odmakom od Rusije zbog invazije Ukrajine.

Komentari 21

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
14:39 02.08.2022.

"Dmitrij Medvedev, bivši predsjednik i zamjenik predsjedavajućeg Vijeća sigurnosti Rusije, objavio je post na društvenoj mreži VK u kojem kaže da bi Gruziju trebalo pripojiti Rusiji. Naveo i da je Kazahstan umjetna država, optuživši je da je pokrenula "genocid" nad Rusima i dodao da će se red uspostaviti tek kada se Rusija umiješa. Objava je izbrisana s Medvedevljevog računa, a Medvedevljev pomoćnik rekao je da je račun bio hakiran" 😂😆

VL
Avatar possibilis
possibilis
07:45 02.08.2022.

Problem nije "prebacivanje trupa" nego "prebacivanje fronta". Opet se huska po Kosovu. A i Bosna izgleda kao sve veci potencijal.

VL
Avatar DRFT
DRFT
14:04 06.08.2022.

Protiv Republike Ukrajine vodi se već pet mjeseci prljavi, neobjavljeni rat mimo svih pravila međunarodnog prava. Namjerno se bombardiraju kulturni spomenici i vjerski objekti , stradaju čak i bolnice, starački domovi i dječji vrtići. U središtu Europe vodi se okrutni rat protiv jednog naroda zato što je odabrao samostalnost. Ide se za tim da se ne samo osvoji i pripoji ukrajinski teritorij, već se izgonom svih neruskih stanovnika - Ukrajinaca, Rumunja, Mađara, Tatara, Bugara - žele stvoriti etnički čista područja u sklopu Velike Rusije.

VL
OK
OKTOPOD
18:08 02.08.2022.

Ima li itko pametan na ovoj planeti tko će sprijećiti svjetski nuklearni rat. Jednm ga je sprijećio ruski mornarički kapetan. TKO će taj heroj biti danas? Danas je red na američkog časnika. Jer takve stvari ne riješavaju ni bijela kuća ,a niti kremlj.Oni se tim problemom ne bave. Oni huškaju. To su najveći krivci za sve moguće i nemoguće ratove do sada , a i u buduće. Desna ruka --najveći saveznici su im mediji. Ma gdje i čiji bili.fr.

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
09:52 03.08.2022.

Kako sad ne mogu nadvladati Ruse? A silne protuofenzive, milijarde dolara i tone oružja, sankcije ...... i mediji?

VL
IP
info_punkt
09:43 03.08.2022.

kako to? Zar Rusi ne bježe?

VL
DO
DobarDomoljub
16:44 02.08.2022.

Dole Euro! Gore Kuna!

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
02:53 03.08.2022.

Ukrajina je najavljivala ofanzivu, sada Zelenski govori da je pakao. Kako to da Rusi imaju više ljudi na bojišnici, kada je Ukrajina mogla mobilizirati stotine tisuća vojnika? Ako ofanziva ne počne za 2 tjedna, neće je ni biti, dolaze kiše i blato.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:25 02.08.2022.

Institut rata, britansko MO, američke civilne tvrtke... svi sudjeluju u ratu, osim čini se Ukrajinaca.

VL
SI
siroma
07:20 02.08.2022.

150 i neki dan ovi i dalje ratuju Jos po ovoj vrućini?Saljite dragovoljece na obje strane da se taj rat vec jednom okonca .

VL
DU
Deleted user
07:57 02.08.2022.

Institit laži i obmana.Svaki ukrajinski ",izbjeglica" u Njemackoj ima pravo na smjestaj i 1200 eur naknadu...Otkud pare?Stampa se bezvrijedni novac u Frankfurtu a narodu EUa prijeti "redukcijama" .Dokad?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.