Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio i vlasnik

Inspektori i policija 'češljaju' kafiće: Uhvatili konobare kako poslužuju goste u zatvorenom

Državni inspektorat
Ivica Galović/PIXSELL
11.03.2021.
u 11:07

Ugostiteljski objekt je zatvoren, te slijedi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“ opisanog u članku 180. Kaznenog zakona

Odlukom Stožera civillne zaštite usluživanje hrane i pića dozvoljeno je samo na terasama uz pridržavanje epidemioloških mjera. No. inspektori i policija koji su jučer oko 20.15 sati  izašli na teren na području Zaprešića kaznili su vlasnika objekta jer je radio u zatvorenom dijelu objekta. 

"Policijski su službenici u suradnji s Državnim inspektoratom te Područnim uredom civilne zaštite Zagreb, utvrdili da ugostiteljski objekt posluju to jest da se u zatvorenom prostoru objekta nalazi devet gostiju koje su posluživala pićima dva konobara, a sve to protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a u istom prostoru se u to vrijeme nalazio i 51-godišnji vlasnik objekta kojem je uručen prekršajni nalog", priopćili su iz zagrebačke policije.

Ugostiteljski objekt je zatvoren, te slijedi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“ opisanog u članku 180. Kaznenog zakona.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Vlaho
Vlaho
08:39 12.03.2021.

Popuštanje ipak najveći je biser ovog "stručnog" stožera pojačanog Mikulićevim egom. Do Uskrsa opet na 4000 zaraženih, prepunim bolnicama i sezona nepostojeća! Hvala ti Bože ako griješim...posut ću se pepelom i glasati za EU biro-kroaciju do kraja života.

KU
Kultura
11:17 11.03.2021.

Represija drzave (bogatih na vlasti) na malom covjeku. Sve pozatvarajte pa ce vam drzavne sluzbe i uhljebi punit drzavnu blagajnu.

Avatar speak_loud
speak_loud
19:59 11.03.2021.

Zato su na brzaka i donijeli taj zakon „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“ . To nema smisla ni logike. Da nam je pravosuđe zdravo mogli bi se braniti da su samo širili i prenosili dezinficijense.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije