Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJNI SASTANKOM
Povratak na članak

Inicijativa filmskih autora i djelatnika na sastanku u Uredu predsjednice RH

Naglasak je prvenstveno bio na povećanju transparentnosti pri donošenju odluka o sufinanciranju projekata, sprječavanju sukoba interesa te jasnijem definiranju kriterija za dodjelu sredstava za poticanje filmske produkcije.

Komentari 6

DU
Deleted user
20:27 24.02.2017.

Zasto se sprjecava postena istraga i sudski proces? Pa tu su capcarap milijuni; ja znam da je umjetnik tko zna lijeva ruka dedni dzep ali fasozam je pozivanje na zatvaranje onih koji su novac svih onih koji su uplatili porez u svoje dzepove.

VL
DU
Deleted user
20:28 24.02.2017.

Ipak drug Aca Stankovic nije uspio u namjeri obrane lika i djela kriminalca te cetnickog sponzora Hribara .

VL
LU
Lujo123
07:15 25.02.2017.

Na tržište gospodo!!! Maknite šapo od državnog proračuna. Vaš "hladni pogon" financira država, a milijune zarađujete prostitucijom. Dosta više!!!!

VL
ZH
zhecko
10:27 25.02.2017.

Zar je tolika histerija i vriska zbog gubitka mogućnosti "ćapanja" narodnih/državnih para ! Nije u pitanju cenzura, jer svi mogu snimati filmove kakve žele, samo iz svog džepa! A za kvalitetne scenarije i dalje će biti para, samo će see procjeniti, u što će ih dati !

VL
Avatar Medo
Medo
20:23 24.02.2017.

Ante Deur? Film? Ne razumijem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.