Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP-ovci birali

Ingrid Antičević Marinović opet predsjednica gradskog SDP-a

Ingrid Antičević Marinović
Arhiva VL
10.04.2010.
u 20:42

I gradsku i županijsku organizaciju vodit će žene, Ingrid Antičević Marinović osvojila je 61 posto glasova, a Renata Sabljar Dračevac 61,3 posto glasova

ZADAR - Ingrid Antičević-Marinović na današnjim unutarstranačkim izborima ponovno je izabrana predsjednicu gradske organizacije SDP-a Zadar. Uvjerljivo je objedila sa 61 posto glasova nad protukadidatima Željkom Ivančevićem kojemu je povjerenje dalo 33 posto članova dok je Renato Pilipović osvojio tek šest posto glasova. Nova predsjednica županijske organizacije je Renata Sabljar Dračevac koja je osvojila 61,3 posto dok je Dušku Vidovu pripalo 26,6 posto, a Renatu Pilipoviću 11,6 posto Glasova.
Ingrid Antičević Marinović kazala je kako su upravo činjenicom da su na gradskoj i županijskoj razini imali po troje kandidata pokazali kako štite demokraciju i kako u ovom slučaju poraženih nema. Dodala je da će nastaviti jačati stranku te da će se nastaviti zajednički pripremati za parlamentarne izbore.
I Renata Sabljar Dračevac istaknula je kako se nada da će na prijevremenim parlamentarnim izborima ponoviti rezultate s predjedničkih izbora.

Ključne riječi

Komentara 24

OB
-obrisani-
21:53 10.04.2010.

Vrijeme je krize. 330000 ljudi je nezaposleno. Mi (www.gdi-wealth.ws) Vam nudimo priliku da se izvučete iz dugova i osigurate visoke mjesečne prihode. Drugi zarađuju. Zašto ne biste i Vi?!

OB
-obrisani-
15:46 11.04.2010.

ma,..océrupana kokos´..., kada nemore prodavati \"nice-lifting-face\" onda prodaje kokosji mozak,..ka i njezin Séf....

OB
-obrisani-
20:50 11.04.2010.

nepotizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije