Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pravosudni policajci prosvjedovali: 'Ovako više ne ide'

O tome u kakvim uvjetima rade te s čim se sve u svom poslu svakodnevno susreću, pravosudni su policajci, kažu u SSPH, u više navrata upozoravali i Ministarstvo pravosuđa i Upravu za zatvorski sustav te su sada odlučili i javno progovoriti
14. lipnja 2019. u 18:26 3 komentara 1147 prikaza
Zagreb: Prosvjed pravosudnih policajaca ispred zatvora Remetinec
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

“Ovako više ne ide” naziv je današnjeg prosvjeda pravosudnih policajaca pred zagrebačkim zatvorom u Remetincu. Prosvjedom žele upozoriti na teške uvjete u kojima rade.

Ilustracija policije Ispred dvoje male djece Letvom napao trudnicu i njezine roditelje, svima polomio ruke

Iz Sindikata pravosudne policije Hrvatske ističu da pravosudni policajci žele raditi u normalnim uvjetima i za plaću s kojom će moći normalno živjeti, žele biti sigurni na svom radnom mjestu, te ići u mirovinu kao i svi drugi koji pravo na mirovinu ostvaruju po posebnim uvjetima.

O tome u kakvim uvjetima rade te s čim se sve u svom poslu svakodnevno susreću, pravosudni su policajci, kažu u SSPH, u više navrata upozoravali i Ministarstvo pravosuđa i Upravu za zatvorski sustav te su sada odlučili i javno progovoriti.

Zagreb: Prosvjed pravosudnih policajaca ispred zatvora Remetinec
1 / 7
Zagreb: Prosvjed pravosudnih policajaca ispred zatvora Remetinec
Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”