Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvezen u bolnicu

Incident u Remetincu: Darko Jandrić napadnut tijekom šetnje

Zagreb: Dolazak kombija pravosudne policije u zatvor Remetinec
Luka Stanzl/PIXSELL
29.12.2021.
u 12:57

Incident se dogodio oko 9 sati tijekom šetnje kada ga je napao drugi zatvorenik. Ozlijede su bile takve da je iz Remetinca pod jakom policijskom pratnjom odvezen u bolnicu gdje mu je ukazana pomoć

Darko Jandrić na Badnjak je ušao u Remetinec jer mu je određen istražni zatvor zbog sumnje da je bio član zločinačke organizacije u sklopu koje je poticao druge na teško ubojstvo, a jutros je već bio meta napada.

Incident se dogodio oko 9 sati tijekom šetnje kada ga je napao drugi zatvorenik. Ozlijede su bile takve da je iz Remetinca pod jakom policijskom pratnjom odvezen u bolnicu gdje mu je ukazana pomoć. Događaj osim Uprave za zatvorski sustav istražuje i policija,  a po okončanju očevida znat će se kako će napad biti okvalificiran te što je motiv napada.

Jandrić je pritvoren s Viktorom Milakovićem , Goran Štimcem i Damirom Medarićem. Sumnjiči ih se da su bili dio zločinačke skupine koja se zbog napada na Lea Zdenjaka u Remetincu htjela osvetiti obiteljima Tomislava Sučića i Tomislava Sablje. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Nomi
Nomi
14:00 29.12.2021.

Sve redom fini, ugledni građani. Čudi me da se događaju ovakvi ekscesi. Not.

Avatar gedzo
gedzo
13:36 29.12.2021.

Cekaju ga vesele godine preodgoja :)

DU
Deleted user
18:23 29.12.2021.

Otac Rade, srb, chet, poklonik srr dveri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije