Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utvrđuju se okolnosti

Incident u Muzeju grada Iloka? Stigla i policija nakon dojave

Foto: Marko Lukunic/Marko Mrkonic/PIXSELL
1/4
29.03.2022.
u 15:46

Na naš telefonski poziv gradonačelnica Iloka Marina Budimir ironično nam je kazala kako je fizički napala Maju Barić kao i da je nad njom vršila mobing

Policijska postaja Ilok danas je, nešto poslije 14 sati, zaprimila dojavu kako je u Muzeju grada Iloka došlo do narušavanja javnoga reda i mira. Potvrdio nam je to i glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković rekavši kako su odmah poslije dojave policijski službenici izašli na teren i da utvrđuju sve okolnosti ovoga događaja. Najavio je i kako će se policija kasnije oglasiti povodom ovoga događaja. 

Informacije o ovome događaju su različite. Prema jednoj priči gradonačelnica Iloka Marina Budimir fizički je nasrnula na ravnateljicu Muzeja grada Iloka Maju Barić kojoj je ovo bio prvi dan na poslu nakon što je prije više mjeseci smijenjena odlukom gradonačelnice. Navodno kako je bio nekakav sastanak u Muzeju poslije kojega je Budimir ravnateljicu stisnula uza zid i zgrabila za lice.

Kontaktirali smo telefonom Maju Barić ali nam se na njen broj javila druga zaposlenica Muzeja. U pozadini se čuo uznemireni glas Maje Barić, a kako nam je rečeno u Muzeju je već bila i policija. Kroz plač je Barić govorila kako sada ne može pričati. 

Na naš telefonski poziv gradonačelnica Iloka Marina Budimir ironično nam je kazala kako je fizički napala Maju Barić kao i da je nad njom vršila mobing.

- Ne znam što bih rekla na sve ovo. Ravnateljici je ovo bio prvi dan na poslu.  Zajedno s vd. ravnateljicom Muzeja došla sam u njen ured na sastanak i razgovarali što i kako dalje raditi. VD ravnateljica je otišla poslije čega smo nas dvije same ostale u uredu i nastavile razgovarati. U jednom trenutku mi je rekla kako trebam izaći napolje. Kada sam izašla iz ureda kazala mi je kako sam je fizički napala i da sam i prije nad njom vršila mobing i slično. Skinula je masku s lica na kojem nije bilo nikakvih tragova. Inače, Maja Barić me je ranije prijavila DORH-u radi mobinga iako ne znam kako jer joj niti jedan e-mail nisam poslala – rekla je Budimir koja, kako nam je rekla, nije niti znala da je o svemu već obaviještena policija kao i da je policija već u Muzeju grada Iloka.  

>> VIDEO Teško ozlijeđena beba prevezena u KBC Zagreb: Nagnječen joj je mozak i na respiratoru je


 
Ključne riječi

Komentara 2

FM
fmica
16:01 29.03.2022.

HDZ-ovka laže.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije