Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA ZA VELEŽ

Nogometaš (19) iz Afrike uhićen u BiH zbog optužbi da je silovao 15-godišnjakinju

Sarajevo: Skup podrške uredniku Face televizije Senadu Hadžifejzoviću
Armin Durgut/PIXSELL
29.03.2022.
u 13:01

Mladić je ispitan u tužiteljstu nakon čega će odlučiti o daljnjim mjerama.

Policija u Mostaru privela je Stephane Baroua, 19-godišnjeg nogometaša iz Obale Bjelokosti zbog sumnje da je silovao maloljetnu djevojku, izvijestili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Prema izvješću B.S. (2003.) je priveden u Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije nakon dojave da je prošloga četvrtka silovao petnaestogodišnju djevojku. Mladić je ispitan u tužiteljstu nakon čega će odlučiti o daljnjim mjerama.

Mediji su naveli kako se radi o devetnaestogodišnjem nogometašu Stephane Barou iz Obale Bjelokosti. On se ovoga proljeća priključio momčadi bosanskohercegovačkog premijeraligaša Veleža. Uhićenje igrača potvrdili su i ovome mostarskom nogometnom klubu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije