Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u varaždinu

Incident u Centru za socijalnu skrb: Žena napala zaštitarku i djelatnicu koja je ozlijeđena

Policija dovodi osumnjičenog za ubojstvo u kuću u Gaćeleze kako bi se rekonstruirao događaj
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
11.08.2022.
u 10:21

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici će protiv osumnjičene podnijeti kaznene prijave za kaznena djela nanošenja tjelesne ozljede i napada na službenu osobu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakinjom koja je jučer u jutarnjim satima došla u Centar za socijalnu skrb u Nazorovoj ulici u Varaždinu i fizički napala djelatnicu i zaštitarku.

Počela je vikati, narušavati javni red i mir, nakon čega je fizički napala 32-godišnju zaštitarku i 35-godišnju djelatnicu te javne ustanove. U napadu je ozljede je zadobila 35-godišnja djelatnica kojoj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici će protiv osumnjičene podnijeti kaznene prijave za kaznena djela nanošenja tjelesne ozljede i napada na službenu osobu.

Komentara 2

TT
tik tak
13:33 11.08.2022.

Valjda su garavoj dali premalu socijalnu pomoć nema joj muž dovoljno za kockarnicu...

DU
Deleted user
11:20 11.08.2022.

Pretpostavljam da je službenica bila arogantna, kao i većina njih. Nikako da shvate da su službenici (ice), nama na službu, a ne obrnuto. Umišljaju si da su nad nama, a u stvari su naše sluge. Samo, kako im utuviti to u njihove glavurde?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije