Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENE SNIMKE NESREĆE

VIDEO Tragedija na mitingu u SAD-u: Sudarila se dva zrakoplova

Twitter screenshot
13.11.2022.
u 00:15

Nisu objavljene informacije o statusu pilota niti jesu li zabilježene ozljede uzrokovane padom krhotina

U zračnoj luci u Dallasu došlo je do incidenta tijekom komemorativnog zračnog mitinga Wings over Dallas u kojem su se sudarila dva zrakoplova.

Vlasti tvrde kako su oba zrakoplova bila iz Drugog svjetskog rata - bombarder B-17 i P-63 Kingcobra, a nakon nesreće izbio je i požar na tlu, prenosi Dallas News.

Nesreća se dogodila tijekom zračnog mitinga Wings Over Dallas WWII oko 13:25 sati po lokalnom vremenu. Nisu objavljene informacije o statusu pilota niti jesu li zabilježene ozljede uzrokovane padom krhotina.

Slučajni prolaznici izvijestili su da se krilo ''samo otkinulo'' dok je jedan zrakoplov prolazio iznad zračne luke.

>> VIDEO Dovršen očevid: U prometnoj nesreći kod Benkovca poginule dvije žene

Ključne riječi

Komentara 11

TR
Tridvajeda
00:43 13.11.2022.

Ovaj medij cenzurira komentare te ne dozvoljava Ustavom zagarantiranu slobodu govora i političkog djelovanja. Ovo nisu novine u jednoj demokratskoj državi, već mašina za manipulaciju i indoktrinaciju.

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
12:24 13.11.2022.

Američke demokrati su duboko dužni sponzorima koji financiraju njihovu stranku. Riječ je o vojnim kompanijama poput “Raytheona”, “Lockheed Martina”, “Boeinga” i “General Dynamicsa”. Razgovori o "diplomaciji ili riziku od nuklearnog rata" nisu važni dobavljačima oružja. "Ukratko, bogati zahtijevaju da njihovii miljenici na vlasti naporno rade kako bi osigurali visok pofrit na svoj uloženi kapital", kaže Goodman. Amerikanci prisiljeni bez pogovora za Ukrajinu od vojnih tvrtki kupiti oružje vrijedno milijarde dolara. Sukob u Ukrajini postao je krvotok industrije oružja." Prethodno se NATO proširio prema istoku, prema granici s Rusijom, zahtijevajući od svake nove članice Saveza da kupi oružje kompatibilno s američkim oružanim sustavima. Državni udar u Ukrajini 2014. godine, koji je podržao SAD, a tijekom kojeg je svrgnut predsjednik Viktor Janukovič, otvorio je vrata politici naoružavanja te zemlje. Primjer konkretnih predstavnika establišmenta koji su, povezani s američkim vojno-industrijskim kompleksom. “Američki ministar obrane Lloyd Austin prešao je na to mjesto izravno iz uprave Raytheona. "Bidenov savjetnik za nacionalnu sigurnost, Jake Sullivan, bio je viši suradnik u Zakladi Carnegie, koju financira vojna industrija

VI
vidum
17:04 13.11.2022.

Ne piše iz kojih su zemalja piloti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije