Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LAKO SMO JU OTKRILI'
Povratak na članak

Incident na Mediteranu: Ruski vojni brodovi otjerali nizozemsku podmornicu koja je špijunirala nosač zrakoplova

Prolazak ruske flote kroz Sjeverno more, Engleski kanal i Mediteran "upalio" je alarm među saveznicima NATO-a.

Komentari 16

PE
pekimrak
08:56 10.11.2016.

Hi hi NATO na aparatima hi hi

VL
DU
Deleted user
08:54 10.11.2016.

Hrvatsku podmornicu nikada nebi mogli otkriti.

VL
DU
Deleted user
14:04 10.11.2016.

kao prvo ko kaze da su pratili Ruse od sjevernog mora, mozda je podmornica vec bila u mediteranu i prije nego su Rusi dosli. a drugo i da su ih pratili od sjecernog mora ko kaze da ih rusi nisu otkrili ali nije im bilo vazno jer i tako su ih snimale sve svjetske televizije, pa nece ganjat podmornicu po engleskom kanalu, a i zasto kao da podmornica ne zna sto ce raditi, pa cijeli svijet je znao da idu za siriju. oni su "otkrili" podmornicu kad im je trebalo, kad su poceli razmjestaj "borbene grupe" za napad i kad su ovi poceli da ih spijuniraju. a da sam ja bio umjesto Rusa ja bih bacio par dubinskih bombi i potopio podmornicu i rekao mi smo izvodili vjezbe, nismo znali da je bila podmornica u blizini. i sto bi napravili, NATO objavio rat Rusima, pogotovu sad sa Trumpom u bijeloj kuci.

VL
Avatar Propaganda
Propaganda
20:24 10.11.2016.

pa ja ga vidim sa planine koliko dima ostavlja

VL
DU
Deleted user
14:46 10.11.2016.

ajde pa nek vam neko ovo prevete. tek toliko o "nevidljivoj" podmornici, jedino mi je zao sto ih rusi nisu potopili....." A Dutch submarine was detected in Eastern Mediterranean at an attempt to approach and monitor the Russian Northern Fleet'ss group, the Russian Defense Ministry's spokesman, Maj. Gen. Igor Konashenkov, said Wednesday. "Despite the submarine's maneuvering, we established a stable sonar contact with it. The ships had been tracking it for one hour and forced it to leave the area where the naval group was located." "Such 'clumsy' attempts to maneuver in close vicinity to the Russian ships could have led to serious navigation accidents," Konashenkov said. The spokesman added that the Russian naval group has been regularly detecting NATO submarines along its course. In early November, nuclear submarine Virginia was noticed at an attempt to spy on the Russian ships. "It is noteworthy that submarines of such class, having big displacement, are not fit for reconnaissance," the spokesman observed.

VL
Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
01:57 11.11.2016.

Ma koja nizozemska? Nemojte se zaxebavat!

VL
FL
Flashover2
09:31 10.11.2016.

Walrus ih je pratio 20 dana i tek su ga otkrili pred Latakijom... Koja sramota... Nizozemci su ih mogli torpedirati XXX puta i rusi ne bi znali što se događa...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.