Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDE GLAVE

Maloljetnici provalili u trgovinu u Varaždinu, prolaznik ih pokušao spriječiti pa ga pretukli

Provala
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
20.03.2022.
u 18:21

Medicinska je pomoć pružena i napadnutom 55-godišnjaku, a isti je zadobio natučenja po glavi

Dvojica maloljetnika u dobi od 16 i 17 godina počinili su razbojničku krađu na štetu 55-godišnjaka u petak oko 19.40 sati u Vrazovoj u Varaždinu, javljaju iz tamošnje policijske uprave. Točnije, provalili su ondje u trgovinu, a prolaznik ih je uočio, ušao u trgovinu, zatvorio ulazna vrata te provalnike pokušao zadržati do dolaska policije. Međutim, maloljetnici su ga naguravali, izudarali alatom po glavi te pobjegli.

- Navedeni su ubrzo pronađeni po policijskim službenicima i dovedeni u Policijsku upravu varaždinsku na kriminalističko istraživanje, uz uporabu sredstava za vezivanje. U Policijskoj su upravi pregledani po liječniku ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te je utvrđeno da nisu zadobili ozljede uslijed uporabe sredstava za vezivanje. Medicinska je pomoć pružena i napadnutom 55-godišnjaku, a isti je zadobio natučenja po glavi - navode iz PU Varaždinske.

Vlasnica trgovine, dodaju, utvrdila je kako je iz trgovine ukradeno 1000 kuna, a nakon kriminalističkog istraživanja, uz prisustvo dežurne socijalne radnice Centra za socijalnu skrb Varaždin, maloljetnici su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku PU Varaždinske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije